香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 5)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-1-9 23:38 發表

咁慘~~~累嗎?累就早點休息~~明天記得著多件衫~~~好凍啊~~~" />" />

你地明天都穿多件衫呀。。。
我好累,要去睡,吾係明天吾知甦起身就大穫

升級   0%

該用戶從未簽到

VV 。今DAY 我去左X 記買了對美記鞋。好低下$2XX

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-11 00:22 發表

買左la...好底wor.2xx~~~~咩色ka???~

又係藍字lo . 都無其他色...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-11 00:24 發表
活活有無try 下圍圍果對ar~~我如果去開..我都想睇下..我諗住當walking shoes 咋~跑我就唔la~

有呀. 但聽完D COMMENTS 最好跑10K 及果底比較硬呀.所以無買.轉左買番美記.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-11 00:24 發表
活活有無try 下圍圍果對ar~~我如果去開..我都想睇下..我諗住當walking shoes 咋~跑我就唔la~

仲有ar~你monday 再上去..咁佢地friday 去k..你去唔去ar??

你又吾去...
我唱歌都好吾掂架, 至在去大家高興下. 所以我盡量星期3晚回來.
可以JOIN 食梅子清清喉嚨, 星期五唱番一,兩隻走音歌..
你去LA. 平時好難聽到我唱歌架. 未走寶..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-11 00:32 發表

catcat" />" /> " />" /> " />" /> 點解ar ching 話初3行果條路....係"勁斜, 有挑戰" ka?????????你地又話..難度係1-1.5 既?????

所為勁斜可能是好似今日上斜果種者. CATCAT 吾會老點你GE...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-11 00:37 發表

活活 d 喜好果然獨特~~~~喜歡聽下d走音歌....我唔係走音既..只係唱幾隻歌仔就開始失聲la..." />" />, 好似 今日講左 1日野...e +已經失聲......好鬼老土..可能唔識用聲..e 個可以向yungyung 同豹豹請教下點運氣w ...

X2喇. 我簡直聲沙TIM LA. 攪到我同有位CHING講野佢都吾知我SAY 咩...

升級   0%

該用戶從未簽到

話時話你同菲菲今日都跑得好好呀. 肯堅持一定做到的.
下次再跑上斜你地一定會好好多.