香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 大圍新跑手
打印 上一主題 下一主題

夜探梅子林 - 09特訓迎渣打 (第三回召集:page#17 post#326)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

我又來~~

升級   100%

該用戶從未簽到

我選星期二(13/1),因為我逢星期四要上堂~~

升級   100%

該用戶從未簽到

圍圍...
甘而家改星期二or四呀...?

升級   100%

該用戶從未簽到

圍圍隊長:
新消息,星期二tartar+bonbon都會來,佢地跟我一樣食一粒梅就夠啦...
煩加埋佢地個名~ ~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-1-13 15:33 發表
我無事啦~ 今晚會黎~

好野....又多一個中堅隊友~~
今晚見啦..

升級   100%

該用戶從未簽到

咩呀....
kinkin又整親...?
點解既.......................?

升級   100%

該用戶從未簽到

嘩...今晚有成15人呀......

to kinkin:
小問題就好啦....
而家好多ching/ctse都整親or病呀.....
今晚見啦~~

升級   100%

該用戶從未簽到

20090114梅子林跑報告

昨晚梅子林個跑,食2粒梅既有隊長圍圍,batbat,wongwong,ccc ctse (4個c,哈哈),久休復出的龍龍及遲出發直追既拿拿,1粒梅則有cc,迪迪,tartar,bonbon,華華,前前(前進ching新名)及小妹.

睇番之前報名個list,唔知點解,本來話食2粒梅既前前轉左食一粒,而本來話食一粒梅既ccc ctse又伴著wongwong食2粒....而報左名既赤赤,suesue及kinkin又無黎....suesue已通知因遲左放工,kinkin則話自己"無事"喎.....真係令人擔心...

我地1粒梅既,上到梅子林無耐就見第一位帶頭衝落黎既隊友......你地估下係邊個.....答案係包住型仔頭巾既batbat呀 ~~之後隔左無耐,就見到圍圍隊長,龍龍,拍住好似一對公仔甘既既wongwong及ccc,之後就係拿拿......

而前前同龍龍就當然係勁人,佢地隱藏實力,學tartar話齋,佢地降尊處優甘陪同我地班"哩d"跑......
全程12k左右,我從梅子林落山至尾段,同迪迪,tartar吹水吹到唔停口,猛講護膚及化妝d野,原來佢兩個都係同道中人,好有心得既.....哈哈....

回到運動場後,我地班女士,除左wongwong及ccc之外,個個都無沖涼,因為之前大家話d水唔熱,邊沖邊打冷戰........

餘慶又是到東姑亭宵夜,又係好似去飲甘款,最開心既就係圍圍,因為佢終於可以食恨左好耐既"補身羊腩煲",小妹見到佢未開煲蓋就不禁開心到偷笑起上來.....而華華同龍龍都好食得,拍住batbat食到最後一滴菜汁都"no"埋......埋單位位$34,真係好抵......

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-1-14 09:54 發表

哎呀~緊係啦~
等我又黎報數先,尋晚又慢左, 經我細心分析可能係無d勁人傍住跑所以慢左

cc......你嫌棄我地呀.....嗚嗚....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-14 10:20 發表

尋日咁凍, 圍圍終於食到佢朝思暮想o既 "羊咩煲" 話時話, 拿拿前名係乜?

slowrunner呀~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-14 11:01 發表

之前幾次想叫都好似冇人想食,好彩batbat今次提意叫先有得食。

我地一早就睇得出啦~~
哈哈...

升級   100%

該用戶從未簽到

睇黎....梅子林lee邊有好多嚐肉者~~羊腩愛好者~~..........

升級   100%

該用戶從未簽到

哈哈......個晚其實都好鬼好笑....
圍圍,batbat,華華,龍龍成日起身輪流夾送.....
食到煲底d汁都清埋.....
搞到我仲問佢地唔夠叫多碟.....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-1-15 12:25 發表
.
係吖~係吖~佢餓到連d cream都食吖~

有d甘既事.....
陰公囉....

升級   100%

該用戶從未簽到

圍圍隊長:
下個week幾時跑呀...?

升級   100%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-15 14:13 發表

我星期日跑完長課最少要休息兩日啦,所以下個week跑星期四or五啦,大家又投下票下星期一12:00先決定啦

下星期五,叮叮噹個邊有團年跑呀.....(年廿八慢遊夜賞青公: 荃>>屯(20k))
我知ee + tartar + 華華個邊報左名呀..

圍圍:有無打算join埋梅子林個邊去叮叮噹個跑...???