香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 大圍新跑手
打印 上一主題 下一主題

夜探梅子林 - 09特訓迎渣打 (第三回召集:page#17 post#326)

關閉 [複製鏈接]

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-20 10:24 發表

wongc ctse..好好休息丫...唔駛咁心急來食梅子丫...
梅子時時都有得食 gala~
你可以完成 35k 長課..咁渣打全馬對你來講 no problem 啦

ee ctse, 多謝鼓勵.

我個35K跑得超慢, 4小時連休&補給, 不過我的target(唔洗上車)應該可以做到.......如果我隻腳無事的話.

至於梅子我仲想食, 就算依家開始減里數, 今個星期都仲有兩課13K & 19K.  今日隻腳好少少, 希望到時來到啦.  至多超慢跑, 唔該大家等埋!!

你又如何?  好D未??

升級   18.2%

該用戶從未簽到

圍圍隊長, 今晚好似無其他ctse來喎, 你地個個都係快腳, 我唔知跟唔跟到呢????

升級   18.2%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 batigoal 於 2009-1-22 13:46 發表

琴晚整親隻腳,我估我今晚唔會跑得好快...." />" />

BatBat, 我都傷傷地, 咁我地天殘地缺一於拍住跑.......

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-1-22 12:51 發表

ctse~你都好快吖~唔怕ge,一於死跟~

cc,  做咩你唔來呀???  你係主腳播.

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 arsenal_fans 於 2009-1-22 23:20 發表
I'm new. Hope to join u all next time. but how fast u guys ?

arsenal_fans ching/ctse, 快有跑快跑, 慢有慢跑啦!  我剛剛同幾位ching跑完返來, 佢地個個都勁人, 但都陪我呢D初哥慢跑. 邊跑邊吹水, 幾爽架!!  平時多人D就會有唔同速度的小group一齊跑.  而且呢條路一直去一直返, 應該唔會蕩失.  如果你有時間, 仲有美味的羊腩煲宵夜, 下次一於來啦.  <廣告時間完畢>

各位ching, 多謝今晚陪在下漫遊城門河.  近來風聲比較緊, 下次再同各位宵夜啦!