香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 大圍新跑手
打印 上一主題 下一主題

夜探梅子林 - 09特訓迎渣打 (第三回召集:page#17 post#326)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-1-19 19:04 發表
圍圍隊長, 我要過兩日睇下隻腳掂唔掂先.  雖然昨日無跟你地去超長課(因為時間唔啱), 其實我同CCC一早8am出發, 都跑左差唔多同一路線35K.  而家隻右腳踝好似傷傷地.  如果過兩日無事我就來啦.

wongc ctse..好好休息丫...唔駛咁心急來食梅子丫...
梅子時時都有得食 gala~
你可以完成 35k 長課..咁渣打全馬對你來講 no problem 啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-1-20 10:57 發表

ee ctse, 多謝鼓勵.

我個35K跑得超慢, 4小時連休&補給, 不過我的target(唔洗上車)應該可以做到.......如果我隻腳無事的話.

至於梅子我仲想食, 就算依家開始減里數, 今個星期都仲有兩課13K & 19K.  今日隻腳 ...

wongc ctse.. 我對腳好過前日好多啦.. 但係左腳仲係出唔到力之餘上樓睇果陣一俾力就有點痛....
希望唔好有大問題啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-20 12:08 發表

好呀...來緊兩個星期都要孖住你來操,不過今次唔食羊腩留返下次先啦,唔係一陣ee又食唔到唔開心呀。

只要我來食梅子俾我叫羊腩煲就得啦
無羊腩煲.. batbat 可能唔0黎 ga~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-20 12:33 發表

咁又唔得...唔食過梅子,就冇quota食羊腩煲。

新菜單 : 梅子羊腩煲

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 arsenal_fans 於 2009-1-23 12:07 發表
下次會幾時? 仲有羊腩煲!! 正wor!

多一位 ching 俾羊腩所吸引....

大圍兄..你下次應該改個 topic 做夜探羊腩煲..咁就多 d 人到啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

繼續搞啦
如果天氣太熱就唔食梅子... 可以改做沖圈之類.. jogging...

跑完今年渣打就要準備下年渣打 gala~