香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

各位大大..渣打你地要幾點起身...

關閉 [複製鏈接]

升級   40%

該用戶從未簽到

爛了c ching - -
救命呀各位!!小弟第1次參加渣打..我住係慈雲山~~我報左..........最細15-18果組最早果組=__= 我洗唔洗訓呢請問  5:15 開跑
又未知道要搭咩車~~ 救救小弟呀!!點算..我仲要2月總共要跑大約10場到 渣打10k 學界800m 1500m 4x400m通常入到決即係又跑多兩場之後要玩學校陸運會要破兩個紀錄..800m 1500m 社際4x400 有決  我最小跑9場  最多跑11場加場跳高 宜家練緊跳啦 400m 同10k  超痴線  聽日仲要考7日試 total 27個鐘 救救小弟呀!!救救小弟呀!!救救小弟呀!!救救小弟呀!!

升級   40%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-1-13 09:17 發表

當日凌晨時份,地鐵為了我們呢班跑友,會提早開頭班列車的,所以交通不太大問題的,只要諗到方法去地鐵站便可以。
唔該曬呀!!但係d車班次唔知密唔密架呢??

升級   40%

該用戶從未簽到

原帖由 saki 於 2009-1-13 12:44 發表

請預下列時間

a) 由維園行去起點 10-15 分鐘
    b) 交行李             10-30分鐘
    c) 去廁所              10分鐘
    d) 熱身及換衫        30 分鐘
                              ---------- ...
唔該曬!!同埋我想問起步好多人危唔危險架呢? haha 會唔會比人撞死~ 仲有10k 有無野飲野食架?? 希望跑到42分內啦