香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 6)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

差d miss 左~thx tartar~你copy d info 好正ar~你真係明白我...永世唔睇第2個post ka ma

當然都要多謝saki ching 提供info la~

升級   0%

該用戶從未簽到

bonbon...d photo 在相片分享區ma~有好多條link ka..慢慢欣賞la~

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-2 13:14 發表

歡迎歡迎~~~ching我未見過你

菲菲...實質上法法個新朵係我岩岩改..連佢自己都唔知ka~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-2 17:48 發表

catcat, 我聽日應該唔跑啦, 想休息多d, 同埋仲有d唔舒服, 一陣放工要即刻返屋企訓覺, 希望聽日會好返啦~hgjD092" />" />" />" />hj

o~~圍圍病左ar?! 快d多休息~如果明天仲有唔舒服就唔好來la..你唔可以病倒ka...保重身體ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-2-3 21:39 發表

這樣的話~~~
我只可孤身上路" />" />

唔緊要la 龍龍...你可以同bonbon 同 tartar 一齊去la~唔會孤身..而且我地會在tst 見面丫ma~大家努力ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-2-4 00:58 發表
TARRY,
請問邊道可以睇返saki ching 個賽道及水站分析呀? ssp 好多post, 搵唔返呀!!!

迪迪pm個e-mail add 我la..我將個分析save & edit 過..好睇好多..我send 比你ar~

升級   0%

該用戶從未簽到

haha..今日個party 好開心...睇完d video 好好笑~~等渣打之後~仲有好多好多活動~等住同大家一齊反.....話時話..有咩方法send 條片比大家ar?? 等大家一齊笑下...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-2-4 01:09 發表

Terry Sze Ching,你好, 歡迎到訪SSP架, 各隊員都有個叠名送架, 幾時指教吓呀," />" /> haha
Tarry

tartar..你好明顯無追post wor~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

SEND 左比你la 迪迪...pls check!

升級   0%

該用戶從未簽到

wow..華華病左ar?! 小心身子ar, 來緊幾日你都係食白粥罷la~
我又好似無樹wor~你係唔係食左生野ar?

升級   0%

該用戶從未簽到

華華今次肚痛事件.....令我諗起一個問題~catcat...我今晚會比份早餐你..你明早同我食左佢~睇下會唔會有唔舒服~我自己無事唔代表你都無事嘛~

升級   0%

該用戶從未簽到

catcat~~我已經見到你post 我地張相la... 咁大個頭..真係會比人點相ka wor~~
btw, 你上次行山d相...點解仲未post 出來ka???

升級   0%

該用戶從未簽到

hehe...又係時間~推廣下我地禽晚會議中講到既"醬油"活動la~
http://www.sunflower.com.hk/tourpdf/CWFF02SS.pdf
各位多多支持la

升級   0%

該用戶從未簽到

UM~~~我諗..如果我地放低晒~要付既責任~(即係tips)我地要閃佢都耐我地唔何la~haha..只會"哦"下law...反正都係自己坐車返hk~

最遲...星期3 (11/2) confirm la..我會星期5同catcat去搞ka la~

升級   0%

該用戶從未簽到

活活....mud join 團唔低d咩?~um..拿..車上去番禺都好似2xx, 包ticket (90) + dinner + 仲有hotel~~都係4xx~~
咁ar~我今晚plan 下自由行..計下條數~等大家研究下la~
目的地就confirm 左去果度la...差在個行程~

batbat...如果係去拱北, 真係可以去埋澳門wor...我好想去龍咩環, 我見人地d 相影得好靚~我都有去過~不過果時只係用傻瓜機~

升級   0%

該用戶從未簽到

CATCAT..又要開新版了~~~~ 咁快既~