香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ee_tpk
打印 上一主題 下一主題

渣打馬拉松攝影

升級   1.05%

該用戶從未簽到

我估計都係灣仔至銅鑼灣一段比較方便, 不過越近銅鑼灣越多人, 未必埋到賽道邊, 不過銅鑼灣的樓宇又靚o的, 有o的位如果有陽光會幾靚, 但就要早o的搵位先得喇......

原帖由 miller 於 2009-2-3 12:49 發表

當日我有工作在身,會o向維園出現,無時間影相喇

噢~

miller兄在維園, 我在老遠的地方呀, 希望有機會番來打個招呼吧~

XD

升級   1.05%

該用戶從未簽到

理論上係, 但今次我地人手多左少少, 到時我都唔知幾點先捉得齊人番終點.....
XDDDD

到時搵埋寶寶姐同你地影番張合照先得~
^^

升級   1.05%

該用戶從未簽到

原帖由 慢子 Wilson 於 2009-2-5 16:17 發表
http://www.photo-on-net.com/forum/view_topic.php?sub_id=8538
小弟繼上年後已email 給他們當他們攝影師做好 album後就通知我,
你們可試試可不可以要求他們攝影師多多留意綠衣大軍呢?  

原帖由 miller 於 2009-2-5 16:59 發表
有d難度,因為佢地應該係幫marathon-photo影o既freelance,佢地要交相,要影特定人仕應該有困難…

哈, 成日覺得好奇怪.....點解marathon-photo請人影freelance, 點解要搵我(地)影o既相做的cover來做廣告~
佢地明明影左好多相...........

升級   1.05%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-2-5 20:27 發表

邊 一張係你(地)影o既相 ?

基本上都好多都係, 不過未必全部update上我地website~
XD

印象中cover入面兩三張係, 其它唔sure, 因為crop個人出o黎好難記係咪我地影~
XD

升級   1.05%

該用戶從未簽到

原帖由 miller 於 2009-2-9 14:12 發表

兩位大哥唔好意思,尋日我o個邊打完仗真係散晒,頂到點幾就閃左同舊同事食飯,所以未能合照…放心,下年我會跑架喇!任你地射我俾你地報仇!

咁你就唔o岩你, 哼~

(實情係我o個邊仲大鑊, 無車番來, 好多架都坐滿哂傷兵或有需要人仕, 攪左好耐到差不多十二點先上到車, 番到終點已一點幾...... XDDDDDD)

升級   1.05%

該用戶從未簽到

原帖由 miller 於 2009-2-9 15:10 發表
我盡晒人事喇,頂到個VIP booth俾人清晒我先走﹙成日都未坐過,應該都有行左個半馬﹚…

我相信跑完10km加個半馬都無我尋日咁攰… -_-

咁可能我番到o黎時你仲係到都唔出奇喎~

不過我地心急趕住去食飯, 見好似差不多無哂人我地就快快手影合照再解散~

我係遠處都唔好得好多, 企到腳仔軟都未開賽, 開賽後有車又走唔到, 眼見周圍o的野慢慢拆走, 條賽道越o黎越少人...........腳仔又軟, 水站又遠, 蕉/朱古力又唔見有, 得番兩啖茶又唔夠膽飲......XDDDD

升級   1.05%

該用戶從未簽到

原帖由 miller 於 2009-2-10 11:46 發表

真係辛苦晒你地喇!咁多年黎d poster相同entry form相你地都有份…哈哈,下年唔該影我影靚d等我有機會見form喇!

今年唔止呀, 連支水都有我地o的相呀, 之前係便利店仲見過有紙牌仔添~

希望下午影到你, 我都未知我下年有無得幫手, 有得幫手又未知最後會去邊, J先生今年一頂頂足十幾個鐘頂到叫救命, 話頂完十公里已經差不多訓低, 我唔知下年駛唔駛到我頂......XD