香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 神童威威
打印 上一主題 下一主題

神童多謝大家支持!再見~

升級   0%

該用戶從未簽到

咪咁啦神童師兄, 網上世界响文字間經常有誤會架啦...大家過兩日開開心心忘記佢啦...最多我請水特...好無?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-7-14 06:48 發表
多謝 各位ching ctse的留言、pm及來電 ,還有太太的一封信...
原來退出長跑網原來真係好痛苦的事,攪到自己幾晚都失眠瞓唔著...
其實我都唔想為了一件事而放棄左大西北的朋友們,
遲多兩個星期我 ...

歡迎神童師兄回歸, 你幾時要飲屬於你既水特, 隨時通知我就隨時送上!!

升級   0%

該用戶從未簽到

神童兄, 事情既然已經解決, 唔好諗反之前啦, 打算下幾時再一齊跑返轉青公啦!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-7-17 22:13 發表
數一數又成大半個月冇跑過青公,趁打風前夕今晚去幫襯一下,而且想睇下右邊隻菠蘿蓋有冇投訴。
天氣真係好熱 ,決定前段跑慢一點,結果都跑畢全程,唔算太辛苦,時間都唔太差,最重要是沒有再傷及舊患

...

成半個月....你唔係話個個星期跑既咩...做乜咁懶呀...

見你早幾日話約跑青公...我都痕痕地....計劃緊今個星期跑返轉...唔知會唔會响路上見到你呢~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-7-21 00:02 發表

你都冇留心睇我個blog,我前個星期菠蘿蓋痛呀 !所以咪冇跑籮!
今個星期五要去打羽毛球,所以會改係星期六跑青公。

真係少左入黎, 比你識穿左添...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2010-12-4 12:48 發表

記得hea得來要快喎

高佬不嬲都咁快架啦

升級   0%

該用戶從未簽到

神童~要好好休養, 完全好返哂先好做運動呀....你重有好多個全馬可以界亞平佢地架, 唔洗心急架...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2010-12-31 12:35 發表
12月份訓練
  6/12 Wong sir訓練班       11K                    
11/12 湖山公園                   5K
          香港仔運動場             5K

今個月只跑了21K
總結:今個月中要做眼仔手術關係,所以 ...

神童兄~你底子好嘛~唔洗擔心啦