香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 7)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

to 活活:
今晚個跑,而家有d咩隊員報左名....?
可否幫手update名單...??

升級   100%

該用戶從未簽到

to 樓上活活:
kinkin話皇上會大駕出巡呀~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-13 12:06 發表

你今日狀態如何呀?
今晚分兩批.
1批跟皇上跑圈
1批上壁屋

活活...我同vv跟你外出見識~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

活活個樣......笑到唔知點甘......呵呵....

升級   100%

該用戶從未簽到

cfchan ching:
歡迎你黎ssp吹水~~
得閒過九龍join我地ssp既跑步活動呀~~

升級   100%

該用戶從未簽到

哦.....原來cfchan又係斧山高人....
甘多高人落黎ssp,ssp隊員既水平應該好快會被提升~~

升級   100%

該用戶從未簽到

法法...........
真係服左你....
而家SSP興玩"尋相中人"活動~~

kinkin,你提下龜速行ching,會唔會考係娛樂區搞lee類games.....

升級   100%

該用戶從未簽到

to 迪迪:
果個應該係魔鬼教練~~~~~~~~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

各位早啦~~~

簡單報告下之前2次既跑步情況:

2月14日浪漫情人節 - 衝衝跳跳出汗大行動
後半part活動,大家在運動場內跟住batbat玩沖圈,我開始時都有跟架...
但跟住跑左幾廿步,在大家既步速加快後就已經跟唔上啦....
於是我就唔玩啦~~哈哈~~改番自己跑下圈就算....
tartar都係無耐就放棄跟沖圈啦....
要贊下迪迪同菲菲,迪迪好明顯係剪短左頭髮後有如神力加身,近排狀態好勇,3項鐵人格已呼之欲出.....而菲菲,雖然明顯在沖圈時氣力比迪迪差左少少,但她很努力地跟大隊跑左好耐,好有毅力!
晚上到大排檔食飯,又係人多到迫滿一圍,華華仲帶頭飲啤酒......
好開心,情人節一大班朋友在跑步及歡笑中度過~~~

20090215 - 試跑畢拉山15k
嘩............................果個畢拉山.....簡直攞我條貓命...
雖然話係15k....但好多斜,係好斜既斜....中後有跑山路,係行山時個d路...有沙石....個日好大霧,跑在山上好似係仙境甘..
到最後個程上山,我又肚餓又無力,已經要行上山啦.....好彩,在痛苦中有華Dee ching送上一條能量脆條,在無晒水既情況下都夾硬食左一條,頂住先...(多謝華Dee ching!!).....
15k我用了2:50才跑完,需時仲多過我渣打半馬2:10既記錄.....
個日我仲白白痴甘著左對美記spacer跑....後來回程時在車上同梁兄傾開,先知佢好"錫"佢d跑鞋,平時行街一定唔會著,因唔想d跑鞋快玩完.......

沖涼後馬上趕去祝捷會,謝謝ssp隊員幫我留位及夾定d素菜俾我^^

升級   100%

該用戶從未簽到

伏伏ching個囡囡搞咩鬼.....唔肯上鏡..

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-16 10:21 發表

CATCAT, 你今日復原成點呀?
仲有冇多啲我同伏兄個囡囡玩的相呢? 好掛住佢呢

菲菲:
今日我唔來啦.....好tired呀隻腳~~
在相片分享區好多相,你去搵搵....好多你同小伏伏影既相呀~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

火仔好明顯係五行欠打...

升級   100%

該用戶從未簽到

長跑網d ching/ctse真係好搞笑.....個個都係好鬼中意痴相影....
大家睇下下面第一張vs第二張相.........第二張多左好多人仔係後排...d人係四方八面湧入鏡...
哈哈....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2009-2-16 13:30 發表
菲菲
今晚跑步加埋我男友個名~~亮亮

wow................bonbon個男友~~yeah~~
可惜今晚我黎唔到睇啦~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

樓上法法:
下次就無架啦~~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

vv:
隻腳而家仲腫咩....?幾日啦喎

升級   100%

該用戶從未簽到

我個日見狗時都有刮親少少喎......

升級   100%

該用戶從未簽到

活活:
樓上個姐姐,出名係大呼小叫啦....
你同佢卒兩野,我怕佢驚到咬人啦~~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2009-2-16 16:35 發表

Catcat,

你個日拉住我,唔畀我行,不單只令我白白失左救美既機會,e+重畀人怨 。你點補償?

00:
嘿嘿.....無計啦....
開講都有話,朋友既野,大難臨頭各自飛....
個晚,面對2隻凶神惡殺既狗狗.....我個身又甘多貓味.....你又係旁邊....當然搵你頂住啦....
何況....我同tartar...都算係"美"呀....
所以嚴格黎講,個晚你救兩個美,好過救一個啦.....

哈哈

升級   100%

該用戶從未簽到

逢星期四我要上堂呀~~成日都唔記得人地d野.....

星期三跟kinkin去梅子林跑,你到唔到...?????