香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 7)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-2-17 15:02 發表

vv.
係一個要用腦玩既gamehgjD141" />" />hj
我唔一定會贏架.hgjD115" />" />hj

WOW...."用腦玩既game"~~~好驚下wor.....仲係新game~~~
迪迪....上次你地反果個好似好dd wor..唔係用太多腦~~~um~~我覺得迪迪要加入活動部智囊團..你講d遊戲...我聽都未聽過~好勁

升級   0%

該用戶從未簽到

活活, 我收唔到pm 既?

catcat,~~~好在e +係 digital 姐..如果唔係..齋影佢地 ee~哦哦都成粒鐘~~~ ~ 我仲記得~~"雪糕"個動作~笑死我~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-17 16:24 發表

PM 個E-MAIL 比我 . 一大堆野呀.

OOOOOO......我明la...haha..我以為你有野pm 我~ok..即到~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-17 16:26 發表

查實,佢兩個會唔會特登扮ee哦哦,博上鏡耐d呢..???" />" />

E 個都有可能wor~~~原來係我地中左佢2個計 tim~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-2-18 00:14 發表
   嗚~~~~剛剛踢到硬物!!!左面第4隻腳指出現紅腫痛!!!嗚~~~

WOW...迪迪...無事嘛?~~~又紅又腫..一定超痛~~唔知會唔會瘀tim wor~~好慘ar~好好保重ar 你~

升級   0%

該用戶從未簽到

wow..你地個food list 有無多d野tim ar???? ...不如帶個refridge la..咁可以帶埋雪條~yeah

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2009-2-18 13:43 發表

米咁喇...臨淵羨魚不如退而結網...辛苦/享受多一次喇...至多我搵人借舊雪種過你...

死...00~你D文采太好...我唔係好明~~~~~~~~~係唔係想佢去捉魚食~唔洗帶ar???but catcat食齋ka wor...捉唔捉到d芋頭魚呢?

至於雪種我就知係咩...不過~~~我又唔去..你比雪種我做咩呢又??????

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-18 13:54 發表

妳冇所謂?我相信冇人同意...." />" />hj" />" />

x 2~~~你e d 叫無所謂?!~~~咩叫有所謂

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-18 14:26 發表

VV 明晚你來不來SSP ?

ummmm.. 你地沖圈..我唔來la~~太快.....追唔到!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-18 14:44 發表

過來LA ~???
是否沖圈是睇BATBAT.......
你過來要同你再相宜牆油細節.....

AHHAHHAHAHAHH. ..CATCAT 唔來..我地傾野方便d wor...好la~~我來ar..不過魔鬼教練真係唔好逼我沖圈wor <---好大壓力wor~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-18 15:19 發表

ooo~~當日廁紙要配給.... 原身每人有10格 .依架每人要比1格出來給CATCAT .開大實夠你用.....

~~~~WOW..有10格...catcat 真係可以"可大可小"la~~~

升級   0%

該用戶從未簽到