香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 7)

關閉 [複製鏈接]

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-17 16:05 發表

catcat
會在SSP 運動場跑..至於練咩要問BATBAT教練通
時間: 7:00  ( 有無人知當日有無人租左運動場)

有田徑訓練去到7:30
http://www.lcsd.gov.hk/b5/doc/ls_sportground_wts_0209.pdf

我地可以7:00換衫, 同埋跑外圍當係熱身圈啊~~~

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-17 16:50 發表
轉貼隔離區由火仔11 POST的短片,好感動~
大家有時間請看~~

令人感動的三項鐵人~
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3850&pid=121286&page=1&extra=

睇左啦~~佢個仔係咪自願架.............
一d都唔感動..........sorry~~

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-17 17:22 發表

我睇另外d片,個仔自願架~~
查實,好似之後有個儀器可以俾亞仔表達到意見既(好似霍金個d)
佢話想做番d野,鼓勵d殘疾人士,沒有事是不可能的,唔好放棄自己......
佢地兩父子參加過好多比賽~~~

" />" />

原來0係咁架..........真係唔好意思!!!
佢好有生命力啊~~~

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-2-17 22:09 發表

我其實重有一套衫tim...." />" />
c 唔c 我帶埋去呀" />" />

你想帶比邊個著呀............

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-2-18 00:07 發表

重要有衫沖涼呀!" />" />

各位醬油團團友,
我講的"bang" card.
你地可以去以下link 睇下.
http://www.davincigames.com/page_eng.cfm?sez=01&gioco=bang!

呵呵~~~原來發生左咁多事~~~

升級   83%

該用戶從未簽到

嗚~~~~剛剛踢到硬物!!!左面第4隻腳指出現紅腫痛!!!嗚~~~

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-2-18 00:07 發表

重要有衫沖涼呀!" />" />

各位醬油團團友,
我講的"bang" card.
你地可以去以下link 睇下.
http://www.davincigames.com/page_eng.cfm?sez=01&gioco=bang!

好似幾好玩喎~~同埋好似要好用腦!!!

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-2-18 00:16 發表

迪迪,
你咁唔小心呀!
無事呀!" />" />" />" />fhjfrt

check過應該冇骨折~~~仲行到!!
不過真係十指痛歸心

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-18 00:19 發表

WOW...迪迪...無事嘛?~~~又紅又腫..一定超痛~~唔知會唔會瘀tim wor~~好慘ar~好好保重ar 你~

vv, 法法~~~你地好溫柔呀~~~~多謝哂!!!痛一日應該冇事~~~

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-2-18 00:21 發表

" />" /> 不要扮軟弱了哦!
" />" /> 你的心總是最堅强的一個!
可是好像又是最害羞的一個啦^^"
星期4不要借D鱼吾黎哦" />" />

咩喎~~~真係好痛架!!什麼扮軟弱喎~~~~

人地外剛內柔架!!!! 呵呵~~

堅強都會怕狗架!!!

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-2-18 00:40 發表

" />" /> 那你一定會是個好老婆哦!
祝你好運了" />" /> (我是真心的)

系呢!話時話,你依家呢個頭髪穿上次黄色的衣服很合識哦~
(不如我做你型像固問吖?)^^

顧問!? 多謝哂~~

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-2-18 01:10 發表

" />" /> 是哦!想你穿多點不同的LOOK給大家多個耳目一新的感覺^^
因為你~~令到更多不同地方的CHING冒名而來SSP跑步^^"
都只為見全新的迪迪一面!" />" />" />" />" />jhk 成功的話,以後每位收費$10
我地5/5分賬吖trf ...

乜d~ching唔係因為知道小華跑得好快~~所以先黎咩~~