香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 7)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

嘩, 冇上半日九龍版, 仲乜攪攪吓攪到上國內?  點夠你地玩呀?

catcat : 你就唔夠朋友啦, 幫哂港島 + 行山 + 醬油 + 逍遙 + 羽毛球拉客, 偏偏唔幫祝捷會拉客, 唉..心淡…

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-4 22:01 發表

係蛇口果邊~~按腳大堂 RMB 35 (90分鐘)不用小費
    深圳 ~~ 中式推背 (90分鐘) + 按腳 (60分鐘) RMB 98 + 小費(任比) . 有D 鋪要加10%
    廣州 ~~ 按腳 大至是RMB 45  (70-75分鐘)不用小費

唔怪之得妳跑得甘快,有人幫妳按腳~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-4 22:12 發表
    嘩, 冇上半日九龍版, 仲乜攪攪吓攪到上國內?  點夠你地玩呀?hgj091" />" />hj

catcat : 你就唔夠朋友啦, 幫哂港島 + 行山 + 醬油 + 逍遙 + 羽毛球拉客, 偏偏唔幫祝捷會拉客, 唉..心淡…hgj059" />" />hj  

SUESUE:
    妳而家來拉客咪一樣,我第一個支持妳呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-4 22:19 發表

唔怪之得妳跑得甘快,有人幫妳按腳~~" />" />

未玩喇. 但講真有時去按下對肌肉是有好處的..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-4 22:12 發表
    嘩, 冇上半日九龍版, 仲乜攪攪吓攪到上國內?  點夠你地玩呀?hgj091" />" />hj

catcat : 你就唔夠朋友啦, 幫哂港島 + 行山 + 醬油 + 逍遙 + 羽毛球拉客, 偏偏唔幫祝捷會拉客, 唉..心淡…hgj059" />" />hj  

SUE SUE 以上有無一項是你心水呀.

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 快活人 於 2009-2-4 22:35 發表

SUE SUE 以上有無一項是你心水呀." />" />" />" />" />" />

有....想報港島, 但未知是否可提早出發, 因為當日祝捷會, 身為攪手, 應該係第一批到, 但又想去港島, 若可提早, 時間上應該趕得切, 但alex ching離港未返, 未能確實, 所以咪未報囉.

行山:當日要入西貢出賽
    醬油:我的囝囝唔會放我走
    逍遙+羽毛球:星期六要返工

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-4 22:46 發表

有....想報港島, 但未知是否可提早出發, 因為當日祝捷會, 身為攪手, 應該係第一批到, 但又想去港島, 若可提早, 時間上應該趕得切, 但alex ching離港未返, 未能確實, 所以咪未報囉.hgjD124" />" />" />" />hj

你想報畢拉山比賽呀?
    考慮中......因為322仲有jessica

升級   7.05%

該用戶從未簽到

睇左一陣tv 返黎又幾頁~~~
    醬油團, 比多幾日時間我先答你ok...vv團長..

咩話, 活活你地聽晚仲跑...星期六又跑...依加唔應該係比對腳休息下先係咩~~~

華華話(大圍)去就去...大圍姐圍圍...咁你就一定會去啦...圍圍一早報左名...

多謝vv,圍圍,batbat...我一定會跑好個比賽......

我要訓啦~~~依加已經有dd緊張添...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-2-4 22:48 發表
    睇左一陣tv 返黎又幾頁~~~
    醬油團, 比多幾日時間我先答你ok...vv團長..

咩話, 活活你地聽晚仲跑...星期六又跑...依加唔應該係比對腳休息下先係咩~~~

華華話(大圍)去就去...大圍姐圍圍...咁你就一定會去啦...圍 ...

吾是掛. 我上次跑美記半馬之前都係甘. JOG下又吾係要跑得快.等對腳鬆下出曬所有"雨酸"嗎!!!
    而明晚+星期六都是勁HEA 來跑.
    返而全馬就真是要休息不好跑喇.
    醬油團你都報喇. 你+ 圍圍+ 華華+ batbat+ 法法. 全部都是攪笑能手. 決一不可ar....

升級   0%

該用戶從未簽到

tko 逍遙團 - 2009.02.07 輕鬆跑詳情已 update... 有興趣歡迎報名

https://www.longrun.hk/forum/red ... o=lastpost#lastpost

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 法蘭 於 2009-2-4 15:11 發表

Tarry 師姐,

謝謝你的轉載,很有用呢!

法蘭, 唔洗客氣, 仲有一篇水站分佈, 你要唔要呀, 都好有用架.
    Tarry

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-4 22:59 發表
    tko 逍遙團 - 2009.02.07 輕鬆跑詳情已 update... 有興趣歡迎報名

https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=3418&goto=lastpost#lastpost

ee團長 .你好樂力推介....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-2-4 23:06 發表

法蘭, 唔洗客氣, 仲有一篇水站分佈, 你要唔要呀, 都好有用架.
    Tarry

TARRY . 明晚勁HEA 跑壁屋.你來不來呀??

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 vhtober 於 2009-2-4 21:26 發表

禽日拍果條片ar...你要唔要..要就pm 個 e-mail / msn a/c 來..

me too

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-4 23:07 發表

有幾勁hea 呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-4 22:46 發表

有....想報港島, 但未知是否可提早出發, 因為當日祝捷會, 身為攪手, 應該係第一批到, 但又想去港島, 若可提早, 時間上應該趕得切, 但alex ching離港未返, 未能確實, 所以咪未報囉.hgj091" />" />hj

行山:當日要 ...

suesue星期六返半日定全日呀? 如果返半日時間ok呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-4 23:18 發表

有幾勁hea 呀?" />" />

有甘慢得甘慢
    只要慢,不要快. 預計8-9分鐘1K
    至在鬆下對腳及過下心"隱"...

升級   100%

奮鬥

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-4 13:57 發表

嘩, 咁多人一齊浪漫呀hgjD115" />" />hj
    plan a) 的話建議2:30-4:30pm羽毛球, 之後可以馬灣漁村睇日落
    其實, plan a) 係想加埋夜賞青公的, 但15/2你哋join畢拿山跑要留力, 睇下邊個有興趣跑先算

菲菲/CatCat/圍圍,
    我想plan B wor, 但係可唔可以, 打羽毛球先呢? 如果沖完圈我諗我都唔洗打啦, 勿你哋覺我仲有氣打咩, 係既話多謝你哋囉, 我報名
    Tarry

升級   100%

奮鬥

原帖由 快活人 於 2009-2-4 23:07 發表

活活, 我唔黎啦, 我唔同妳呀, 妳咁勁, 如果我聽日黎, 咁星期日老馬妳叫我點跑呀, 咪玩我啦.
    Tarry

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-2-4 23:44 發表

菲菲/CatCat/圍圍,
    我想plan B wor, 但係可唔可以, 打羽毛球先呢? 如果沖完圈我諗我都唔洗打啦, 勿你哋覺我仲有氣打咩, 係既話多謝你哋囉, " />" /> 我報名
    Tarry

我原意主要係想衝圈練下速度, 而且我跑完打羽毛球冇問題~
    不過我冇所謂...睇其他人意見啦~