香港長跑網  - 長跑長友

樓主: B
打印 上一主題 下一主題

跑街練習用跑鞋有冇介紹?

B

升級   0%

該用戶從未簽到

我 165cm 高, 125 磅~ 無扁平足, 跑法係腳爭落地先 (雖然想改, 但要一段長時間先改到0架喇...)~
想保護性好少少0既~

請問各師兄師姐有冇好介紹?? thanks!!
+1 0
上一篇︰Signature Gathering: Letter to Standard Chartered Marathon Organizer下一篇︰將軍澳新人報到!
B

升級   0%

該用戶從未簽到

B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-2-25 10:10 發表

有﹗乜小弟冇話過比閣下知咩?
戲院對面0個間我去過喇~ 不過佢得紅色... 我麻麻地鍾意呀...
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-2-26 09:49 發表

rider 現時只出了紅色及藍色(加闊版銀色),紅色及藍色兩隻色嗰間都應該有的。

藍色0個對我都見到有呀~ 不過無我0既碼~
其實我已家著緊0個對 idatsn (應該串錯) 都0係0個度買0架~ 確實平過出面~
而且老板仲好好人, 講解0左好多鞋與及長跑知識比我聽~
所以先兩日我都第一時間落去望0左佢間先0架~

B

升級   0%

該用戶從未簽到

請問呢對同 rider12 比, 有乜優點缺點? thx!!!
B

升級   0%

該用戶從未簽到

但係 spacer 會唔會保護性無 rider12 咁好?
因為純練習用~ 想買到無咁傷腳0既跑鞋呀~
thank 大家意見先~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

呀~ 呢幾日行過好多間波鞋鋪, 藍色0個對 rider 12 都無我碼!!!
究竟邊度先有 8 號 或 8.5 呀??
B

升級   0%

該用戶從未簽到

我都終於買0左跑鞋了~
戲院對面買呀~ 平過出面!!!

不過最後都無買到 rider 12, 連紅色都無我碼呀
經老板介紹下, 買0左 aero7~
諗住今晚著黎落鄧記試0下沖圈~
(純試著咋~ 平時係跑街先會出動呢對0架~)
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Keroro_stephen 於 2009-3-5 13:00 發表

ching對aero7好唔好跑? 我之前都有睇過呢對, 不過個sales話呢對not for long run 喎, 所以先無試著, 最後買了idaten(因為對顏色我覺好靚仔...)

暫時只係著過一次跑運動場沖圈, 所以仲未有 comment 住~
等今個星期四跑完一轉荃屯再答你~

idaten 我都有, 佢0既保護性應該無 aero7 咁好0架喎~