香港長跑網  - 長跑長友

樓主: runrun
打印 上一主題 下一主題

runrun – 隨心去「跑」

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 runrun 於 6-3-2009 17:38 發表
    隨心去「跑」之( 二 *上 )看不見、跑得到

平生從不想去做傷害人的事,但自己曾因一時無知幼稚,傷害了他人也懵然不知;當知道後,那份內咎與自責,使我非常難受,無論時間怎樣過去,仍然 ...
    runrun ctse 好感人的分亨,人很多時都只從自己的出發點想,希望大家都能一起學習多從別人的好處著想,令世界變得更美麗更可愛。祝你早日康復!

升級   0%

開心

祝runrun師姐
           新年進步
                          身體健康
              長跑長有
                          八福臨門

升級   0%

開心

原帖由 runrun 於 4-2-2011 13:58 發表
    多謝Slowrunner, 小叻, Danny, Bello, Sue, vileung, 烏拉, 令Mill, 火仔, 大圍 你地嘅支持, 長跑網帶給我是無數朋友的關愛和鼓勵, 這是我的福氣, 我會非常真惜的。

其實噚日跑完, 膝頭都有點投訴, 當下不敢 ...
    runrun 恭喜你新有新開始,祝今年偒痛遠離你,長跑長有

升級   0%

開心

原帖由 wongc 於 10-2-2011 10:13 發表

唉, 原本睇左個針灸幾好, 膝頭舊患都好得7788, 點知唔知幾時又再整親膝頭側邊, 睇怕下星期日都未必跑到.......你復出我就要收山.........
    wong c 唔會咁易收山既,希望你快d好返,星期日可以一齊出賽,現在比對腳仔休息吓先啦。祝你早日完全康復。