香港長跑網  - 長跑長友

樓主: runrun
打印 上一主題 下一主題

runrun – 隨心去「跑」

升級   18.2%

該用戶從未簽到

runrun ctse, 見你開始跑返, 真替你開心, 慢慢來, 強度同距離都要慢慢加上去, 唔好心急, 身體要時間適應.

新一年新開始, 祝你愈跑愈有.

升級   18.2%

該用戶從未簽到

唉, 原本睇左個針灸幾好, 膝頭舊患都好得7788, 點知唔知幾時又再整親膝頭側邊, 睇怕下星期日都未必跑到.......你復出我就要收山.........

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 @Rebecca@ 於 2011-2-10 11:16 發表

hello Wong C FU, 保重呀, 唔知妳記唔記得我呢

Hmmmmmm........比少少貼士呀........

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 @Rebecca@ 於 2011-2-10 11:28 發表

ooo....上年祝捷會坐妳地隔離, 新界東..有同妳地影過相

哦........咁我記得啦, 你(當其時)短頭髮嘅.  你好呀.  今年渣馬跑咩呀?

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2011-2-10 12:09 發表

其實腳仔傷患呢家嘢真係好惡搞,我都好驚唔知幾時又嚟過,跑過幾次後覺得又麻麻麻哋了...........
你現在就休息吓,下星期日睇睇當時狀況再決定啦!希望你可以跑到啦!不過又唔好夾硬& ...

我會呢個weekend再試一下, 如果唔得到時去影相.