香港長跑網  - 長跑長友

樓主: runrun
打印 上一主題 下一主題

runrun – 隨心去「跑」

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 runrun 於 2009-2-28 16:51 發表
    嘻嘻!我是教書,唔似呀?不過不是教傳統的文法科目;
    我是教時裝設計,即係教人畫公仔同扮靚,
    不過要做埋好多其他嘅野!

咁下次訂造網衫時, 師姐可以幫手設計剪裁同fitting,
    長跑網已經有兩位設計師專責平面設計圖案,
    三劍合璧, 相信新一批網衫又會更進一步.  

升級   0%

難過

Runrun姐,

睇吓#43, 好唔好呀?

升級   0%

難過

多謝Runrun姐先.
    希望女跑友越來越多, 期待下次有啱女子fitting的背心誕生啦!

升級   0%

難過

期待睇續集啊!
    幫妳delete左個重覆了的主題.

升級   0%

難過

原帖由 nc 於 2009-3-9 01:03 發表

runrun ctse, 記住不要報比賽了, 給對腳休息吓.  就用這段時間去唱唱歌, 玩其他未試過的活動, 享受其他樂趣

x2, 聽吓醫師話休息半年啦! 長跑長有.
    多謝妳分享受傷的體會, 總結幾個受傷跑友的經驗,
    小妹會引以為鑑, 好好保護對腳仔.

升級   0%

難過

原帖由 runrun 於 2009-3-17 00:12 發表
    我驚喜的是所有獎杯都刻有得獎者的名字和時間,這對得獎者
    絕對是最佳的尊重和紀念,我將會珍而重之的去保存這一

個獎杯,雖然刻上的時間成績並不是我所滿意,但這獎杯卻
    盛載着我曾付出過的血汗和眼淚;我希望lingling師姐能看到此文,
    不要去計算如何可以用最少的付出去得到收獲,因為你不會獲得
    辛苦努力過程中始能得到的喜悅;我最終的成績雖然不好,遠遠
    距離自己之前訂下的目標,但我仍為自己的成績感到驕傲和高興
    我尊重馬拉松的長跑精神,我更尊重自己是一名馬拉松賽事
    的參加者,我為自己曾付出過的每分努力、每滴汘水而感到光榮。

Runrun姐,

恭喜妳! 母校對學生的心意令人感動, 能夠同一班有共同興趣的校友分享跑馬拉松的苦樂, 真好!
    即使過程流了許多汗水,眼淚, 享受跑馬拉松的過程, 妳為自己的努力而驕傲,高興, 以自己的努力付出為榮.
    其實, 幾位跑完全馬的師姐(包括妳)最有資格回應lingling, 大家都係女性比較明白獨特的潛質與限制. 妳地的實戰經驗好值得其他想跑全馬的師姐借鏡.
    請妳去回應吓新會員Lingling啦!

升級   0%

難過

Runrun,

忙完記得寫吓blog, 唔跑步, 可以寫吓行山攀石......
    安排緊短線飲茶行山團, 期待妳出山一齊行.

升級   0%

難過

原帖由 nc 於 2009-7-11 20:23 發表
    剛剛才發覺runrun ctse的文章 那天天氣很清朗, 但就要忍受炎熱的天氣, 我帶了2.5lit水, 都要問人"度"水, 都是第一次!!! 那天再一次發覺自己的畏高嚴重, 站在那巨大的棺材石上一會 (看番啲相其 ...

NC畏高都可以行畢全程, 真係叻!
    平日我都係好吸水, 唔知點解果日2.2lit水都有600ml剩,
    多得Daisy負重, 冰凍西瓜幫大家消暑.
    曬完都幾攰, 一上巴士就訓覺. 期待18/7之行.

升級   0%

難過

原帖由 cc 於 2009-7-11 22:54 發表
    我............又想去丫

冇問題, 時間啱咪一齊行.
    等領隊出post.

升級   0%

難過

原帖由 runrun 於 2009-7-12 15:06 發表

係喎,18/7優悠行山團点情況呢?

13兄領隊幾時出post呀?

十三出左post, 已經預左妳, 去網友重聚區睇睇詳情有冇問題啦!