香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Gills
打印 上一主題 下一主題

NO PAIN NO GAIN, 唔付出點有好成績

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 7-10-2009 12:50 發表
Gills 兄..  1011 / 1026  有冇報到

7兄, 有呀, 主場九成九報, 除非唔得閒, 慳番好多車錢同時間呀.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 7-10-2009 13:52 發表

嬌兄講得好!鬥志一定唔可以輸!加油呀!  

咁RAM兄, 幾時走番轉? 一齊操起個態, 而家開始涼涼地, 應該幾C服.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 7-10-2009 14:09 發表

賽王 你都有報???

7兄, 賽王即係賽王麻, 10月26日梗係有啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 7-10-2009 14:33 發表

嬌兄講笑咩, 我同妳仲差幾班有排都未追到你呀, 大過話時話真係賽癮起, 啱啱lunch親身走去報左10.26個比賽, 到時一於試下跟你尾食下塵, 睇下食到幾多得幾多.

好...10月26日, 大美督水霸見, 今次大圍兄要做model比人影吓啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

2009.10.05 Wong Sir鄧記操練第29回

今次Wong Sir安排左circuit training, 一向上身冇咩鍛鍊, 加上暑假聚積左唔少脂肪, 做起上黎, 真係有點吃力, 但不失為練基本功既一大方法, 最甘係舉水, 其次係Sit Up, 難委Parco爸叫到成三,四十下, 之後還玩轉倒樹沖掌上壓, 呢兩日成個人散哂, 但星期一easy run感覺, 成個人輕左, 呢劑十全大補漡幾有效, 操完還有Sue弟, B哥及蕉仔請水特

升級   0%

該用戶從未簽到

2009.10.08 中午東涌遊

路徑細明: 東岸路.赤立角南路.東涌海濱路.喜東街.白芒
距離: 來回若10k
天氣: 陽光普照, 濕度: 64%
氣溫: 30c
時間: 東岸路.東涌碼頭 8'35"
    中石化油站.白芒    13'34"
    去程 22'09
    白芒.中石化油站    13'31"   
    中石化油站.東岸路  7'51"