香港長跑網  - 長跑長友

樓主: TerrySze
打印 上一主題 下一主題

4月19日(Sunday)早上8點約踢波 (P14 連地圖) --誠徵有興趣的朋友

關閉 [複製鏈接]

升級   54.2%

該用戶從未簽到

幾時開波先,我都好耐冇踢啦
我都報名嘜位置都得
不果要睇吓星期幾我要就時閒

升級   54.2%

該用戶從未簽到

我兩日都冇問題,不果夜波我唔得呀,

升級   54.2%

該用戶從未簽到

日期:4月19日(星期日)
時間:8:00-9:30am
地點:櫻桃街公園 -- 人造草地足球場

A隊

1. loudspeaker (我打左閘) <----- 到 !!
2. stanwong (右閘/防中)<----- 到 !!
3. Kopo
4. 細明哥 <-------到
5. TNT <----- 到 !!
6. 上水馬王 (乜野位置都得,守龍就.....大家輪住黎啦) <----- 到 !!
7. laputa99(乜野位置都唔得, 就算傾茶倒水都可以)   <----- 到 !!

後備

8. 長毛<------ 果晚我嚟唔剄!!
9. kc@ruby (清道夫 )<----- 到 !!
10.nchben
11.
12.

B隊

1. 大圍新跑手 <----- 到 !!
2. TerrySze (右翼) <----- 到 !!
3. batigoal (中場)  <----- 到 !!  (可能要早走....)
4. 李奧 (右閘) <----- 到 !!
5. 慢子(左翼) <----- 到 !!
6. Alex (中堅)
7. 神童威威(位置冇所謂) <----- 唔到!(Sorry!)

後備

8. xo523
9. 瘋狂坦克車 (前鋒) <----- 到 !!
10.peter6565652003 <----------到,(但會帶埋兩個小朋友來,因無人照顧)
11.
12.

打氣/拍照
schnix

升級   54.2%

該用戶從未簽到

sorry;我唔會咗係夜晚,朝早我可以到
唔該晒師兄提事

升級   54.2%

該用戶從未簽到

時間:8:00-9:30am
地點:櫻桃街公園 -- 人造草地足球場

A隊

1. loudspeaker (我打左閘) <----- 到 !!
2. stanwong (右閘/防中)<----- 到 !!
3. Kopo
4. 細明哥 <-------到
5. TNT <----- 到 !!
6. 上水馬王 (乜野位置都得,守龍就.....大家輪住黎啦) <----- 到 !!
7. laputa99(乜野位置都唔得, 就算傾茶倒水都可以)   <----- 到 !!

後備

8. 長毛<------ 我可以到(乜野位置都得)
9. kc@ruby (清道夫 )<----- 到 !!
10.nchben
11.
12.

B隊

3. batigoal (中場)  <----- 到 !!  (可能要早走....)
7. 神童威威(位置冇所謂) <----- 唔到!(Sorry!)

後備

8. xo523
10.peter6565652003 <----------到,(但會帶埋兩個小朋友來,因無人照顧)
11.
12.

打氣/拍照
schnix
cookie (tbc). kc@ruby (清道夫 )<----- 到 !!
10.nchben
11.
12.

B隊

後備

8. xo523
11.
12.

打氣/拍照
schnix
cookie (tbc)

升級   54.2%

該用戶從未簽到

鴨仔行完加虎跳都好喎,唔知會唔會飽d

升級   54.2%

該用戶從未簽到

原帖由 李奧 於 30/3/2009 18:10 發表

嘩!要帶埋pad咁嚴重....我d pad舊到掉哂喇
請各位師兄當日高抬貴腳, 千祈唔好炒我芥蘭

x2,唔好妙我芥蘭,

升級   54.2%

該用戶從未簽到

咁多位師兄
唔好意思,我今朝無嚟到,尋晚睇完場波諗住瞓振点不知一起身就9点幾,下一場我一定嚟

升級   54.2%

該用戶從未簽到

原帖由 peter6565652003 於 20/4/2009 17:47 發表

長毛師兄,下次嚟踢一定要入番三五七球作交待啦

好下次一定數返三五七球之恨