香港長跑網  - 長跑長友

樓主: TerrySze
打印 上一主題 下一主題

4月19日(Sunday)早上8點約踢波 (P14 連地圖) --誠徵有興趣的朋友

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-3-16 16:14 發表

我無咁耐既, 我係科拿, 麥馬拿文時代先開始喜歡利記

我唔係ENGLAND 迷, 國家隊只喜歡德國" />" />

don't forget Kevin Keegan, Ian Rush, ...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-3-17 10:01 發表
七八十年代冇咁多外國波睇,都有睇本地波,當時係香港足球的黃金年代,偶像係胡國雄
自從精工、寶路華退出後,香港足球一落千丈啦

我偶像都係大頭仔

Any body remember
精工Vs南華
南華Vs巴山

升級   0%

該用戶從未簽到

A隊
1. loudspeaker (我打左閘)
2. stanwong (我打右閘)
3. Kopo
4. 細明哥
5. TNT
6. 上水馬王 (乜野位置都得,守龍就.....大家輪住黎啦)
7.

後備
8.
9.
10.

B隊
1. 大圍新跑手
2. TerrySze (右翼)
3. batigoal (中場)
4. 李奧 (右閘)
5.慢子(左翼)
6. Alex (中堅)
7.

後備
8.
9.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-3-18 16:18 發表
我星期六、日都冇問題丫,唔該馬王兄

me 2
I am OK on Sat/Sun, am/pm.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-3-19 12:56 發表

Team A....着 SCM 衫 ( 白 色 )
Team B....看其它 e.g. unicef (blue), nike 10k (red),

Very good suggestion!
White Vs Color

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-3-19 12:57 發表

我蚊褲架

Better than me, 我kick腳架

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-3-19 13:19 發表
小心紅牌出場" />" />

Oh No!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-3-19 17:27 發表
小弟check過櫻桃街的booking,4月18日夜晚只得番9:30pm果節,希望聽朝book得到

如果booki唔到,就會book跑馬地坊真草,無記錯呢個場可以踢9個架

如果再book唔到既話,就會book4月19日的日波,到時book櫻桃街會 ...

謝謝馬王兄! 請問櫻桃街在那裡?

升級   0%

該用戶從未簽到

日期:4月19日(星期日)
時間:8:00-9:30am
地點:櫻桃街公園 -- 人造草地足球場

A隊

1. loudspeaker (我打左閘) <----- 到 !!
2. stanwong (右閘/防中)<----- 到 !!
3. Kopo
4. 細明哥 <-------到
5. TNT <----- 到 !!
6. 上水馬王 (乜野位置都得,守龍就.....大家輪住黎啦) <----- 到 !!
7. laputa99(乜野位置都唔得, 就算傾茶倒水都可以)   <----- 到 !!

後備

8. 長毛<------ 果晚我嚟唔剄!!
9. kc@ruby (清道夫 )<----- 到 !!
10.nchben
11.
12.

B隊

1. 大圍新跑手 <----- 到 !!
2. TerrySze (右翼) <----- 到 !!
3. batigoal (中場)  <----- 到 !!  (可能要早走....)
4. 李奧 (右閘) <----- 到 !!
5. 慢子(左翼) <----- 到 !!
6. Alex (中堅) <----- !!
7. 神童威威(位置冇所謂) <----- 唔到!(Sorry!)

後備

8. xo523
9. 瘋狂坦克車 (前鋒) <----- 到 !!
10.peter6565652003 <----------到,(但會帶埋兩個小朋友來,因無人照顧)
11.
12.

打氣/拍照
schnix

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-3-22 19:10 發表

小弟怕有其他鍾意踢波既師兄睇唔到呢個約"踢",我會pm給平兄問下佢可唔可以晌約跑區幫我地推廣一下

Terry,
You can change the topic name to "約踢ball" so more people can see it.

升級   0%

該用戶從未簽到

時間:8:00-9:30am
地點:櫻桃街公園 -- 人造草地足球場

A隊

1. loudspeaker (我打左閘) <----- 到 !!
2. stanwong (右閘/防中)<----- 到 !!
3. Kopo
4. 細明哥 <-------到
5. TNT <----- 到 !!
6. 上水馬王 (乜野位置都得,守龍就.....大家輪住黎啦) <----- 到 !!
7. laputa99(乜野位置都唔得, 就算傾茶倒水都可以)   <----- 到 !!

後備

8. 長毛<------ 我可以到(乜野位置都得)
9. kc@ruby (清道夫 )<----- 到 !!
10.nchben
<----到!!!
11.
12.

B隊

1. 大圍新跑手 <----- 到 !!
2. TerrySze (右翼) <----- 到 !!
3. batigoal (中場)  <----- 到 !!  (可能要早走....)
4. 李奧 (右閘) <----- 到 !!
5. 慢子(左翼) <----- 到 !!
6. Alex (中堅)<----- 到 !!
7. 神童威威(位置冇所謂) <----- 唔到!(Sorry!)

後備

8. xo523
9. 瘋狂坦克車 (前鋒) <----- 到 !!
10.peter6565652003 <----------到,(但會帶埋兩個小朋友來,因無人照顧)
11.
12.

打氣/拍照
schnix
cookie (tbc)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-3-26 17:43 發表
好少前鋒 .....托利斯...郎尼...度奧巴...小志強..去晒邊..?

無前鋒唔緊要, 好似我偶像碧根鮑華及告魯夫, 由後殺上前咪得囉!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 長毛 於 2009-3-26 23:58 發表
鴨仔行完加虎跳都好喎,唔知會唔會飽d

咁激! 不如加埋誇步, 沿地抬腿, ....

升級   0%

該用戶從未簽到

踢人造草地用釘鞋?

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 476# 的帖子

唔係个个都有網衫,
总之一隊白衫(e.g. 渣打, CCM, ..),
另一隊顏色衫(e.g. nike 10K)

升級   0%

該用戶從未簽到

太耐無踢,
踢得好差,
比波唔到位,
護波不穩,
交波出界,
乜屎波都有齊,
仲有下勾到細明哥, sorry!

不過, 今日踢得好開心!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-4-19 19:08 發表

乘二.

其實,睇得出唔少師兄既波底都係唔錯架.
不過今日細明哥係場上既表現就非常搶眼." />" />

另一個比較深印象既,就係出擊型後衛李奧,
係後面既路數好之餘仲間中可以上埋去射波,勁.tfyftyftyf ...

係啊! 李奥未出場前B隊比A隊攻得好急, 李奥落場後B隊當堂定晒, 搶番唔小攻勢!

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 568# 的帖子

A隊今日欠運, 有好幾球差d入....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 李奧 於 2009-4-19 22:06 發表

alex兄, 以及其他師兄
建議下次著返對波boot穩陣d, 個場落左雨好跣, 睇見你地有d"牙煙", 小心受傷

係呀! 都係買對短胶釘boot好d,
白飯魚有d冼, ....
唔係咁咬地......