香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

安安日記~~我會乖,唔會再係馬房賴尿啦P.7~~

升級   0%

該用戶從未簽到

UM...大家如果屋企環境許可..不妨考慮下la~比個機會小貓la~~
不過大家在熱情之餘~要細想清楚~自己係唔係真係想有小貓為伴既心..要promise 佢, 照顧佢下半生..貓命比人短暫~不過也有14-18yrs...貓瞄與主人會有許多快樂既時光..不過同時我地都要面對貓瞄生老病死~~~~
如果大家暫時不能照顧小貓..都希望將個message pass 比身邊朋友..睇下有無人有興趣ar~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝各位ching ctse 幫手...我都好希望貓貓好快可以找到注好人家~
我禽晚幫手帶貓貓去c 下 dr.~佢都無咩大問題~都係一般流浪貓野la...跳蚤~虫虫..實有ka la..不過如catcat 講...貓貓好乖..見dr.都無發癲~又肯比我抱抱..不過真係好瘦好瘦..可能營養不良~搞到d hair 好乾..但其實都有得搞既..只要有個home..有人愛鍚..會好快靚番~
我自家都已經有3個寶寶~佢地都叫一齊長大.而家都會有時爭寵~所以真係容不下多一隻la~

升級   0%

該用戶從未簽到

WOWOOWOW....收到菲菲 message...即時上來....多謝馬王ching ar...
今日catcat 請左假同 隻貓喵執下個look~~~所以無上來ar..佢明天可以post 張photo 比未來主人睇下先..另catcat會再同馬王ching contact~
真係好la~搵到個好心人~~~多謝各位熱心既ching ctse ar~~~
代貓喵再3多謝各位

升級   0%

該用戶從未簽到

其實貓喵都好可愛KA...我果日帶佢C DR.佢見到DR.個樣愁晒咁...死都要用個頭頂著我...好搞笑..
之後我地一齊等拎藥~我同佢傾下計..佢初時都唔理我..之後我拎個CAT FOOD 出來.."考下"個CAN...WOW.佢不知幾精...對眼放光咁望住我..10足---> .
SO..根據我既經驗~隻CAT 咁開胃..唔會病得去邊..放心LA...生下虫生下蚤~好易搞~~
CATCAT...一樣米養百樣人...好難講~有好多人都係當動物係TOY~~當佢地"唔係咁好反"果時就唔要佢~UM..好無奈!~我地可以做既..只係EDUCATE 身邊D朋友~要尊重同珍惜生命 LAW~