香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

今期Sportsoho(4月)

升級   0%

該用戶從未簽到

好過份呀! 香港區可以用$120訂足一年, 都唔顧及其他地區的需要,

但佢未認清佢的方向前, 我是唔會訂購的, 今期跑步的資訊寥寥無幾, 第一期唔係講跑, 我都唔會買第二期, 點知, 一期比一期唔得

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-4-8 10:57 發表
o岩o岩睇完,乜都有D,要黎消磨時間幾好,好過睇果D 爆藝人黃賭毒既雜誌~~

我地係跑手當然想佢地報導多D 長跑資訊啦,不如我地一齊填張questionnaire 要求佢地講多D 長跑,俾D 群眾壓力佢地~~hgjD115" />" /> ...

我講咗2期啦! 都沒有用, 可能真係要d 群眾壓力先得

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 史波 於 2009-4-8 13:11 發表
大家好, 我係史波!
各位意見我已經聽到, 當然我地會將雜誌改進, 我都多D人買, 因為要開飯
今期四月號, 缺少了跑步的篇幅, 可能令到各跑手失望. 不過, 我史波保證"運動版圖"之後, 將會有最少兩篇報導長跑消息. 包 ...

史波兄, 效率好快喎! 長跑型男圖集都可以的