香港長跑網  - 長跑長友

樓主: billy_yau
打印 上一主題 下一主題

同病相憐大行動, 點解我地要返工

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-4-13 11:56 發表

way姐...講笑啦...
上年12月我2k都跑不到..1月時...連10k都驚跑唔晒...
而家鍾意跑..只係有時工作壓力..跑既過程好舒服好放鬆...跑完好似壓力全消...就是咁簡單..
至於報比賽..只屬參與性質..一大班人跑 ...

Parco Ching, 你都細細聲話我知, 我都話d嘢你知, 每次踏地毯, 我都會踏多幾下的

升級   0%

該用戶從未簽到

原來咁多ching, ctse 都是第一次呀! 咁大家會諗住點安排自己的訓練時間呢, 我講先啦! (暫定暑假進度)

我都是一星期做二次gym (因為有冷氣)
跑會日落後跑就近的運動場, (放便隨時鬆人)
約跑有時間都會去的, 但要看距離, 因為我體力有限

升級   0%

該用戶從未簽到

收工啦! 各位, 呢個大行動也完滿結束, 下次活動會在2009年5月2日(星期六) 佛誕 舉行, 多謝大家參與及支持, 鳴謝billy_yau c hing開此post

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-4-13 17:20 發表

你就走得輕鬆,小弟仲有半個鐘" />" />

好呷韻喎!  88

升級   0%

該用戶從未簽到

各位ching & ctse,

有鑑於佛誕返工的ching, ctse人數實在太少,  下次活動本在2009年5月2日(星期六) 佛誕 順延至無了期舉行, 多謝大家參與及支持, 下次再post

升級   0%

該用戶從未簽到