香港長跑網  - 長跑長友

樓主: cfchan
打印 上一主題 下一主題

deleted.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2009-4-18 22:24 發表
四月十七日,下午二時,游泳,葵盛泳池
34x50m = 1700m,繼續以"疑似TI"方式游自由式 ,開始掌握何謂定錨手

四月十七日,下午四時四十五分,跑步,城門水塘,有雨,雨勢有時頗大
約本網跑友從和宜合道運動場起步,跑到菠蘿壩後,以順時針方向環塘
小弟跟部份跑友走過燒烤場後,抄捷徑直下和宜合道再返回運動場,全程約九公里!

p.s. 幾日來的傷風,就靠這幾天的摧殘式訓練,不藥而愈

鐵人13兄, 你都係辛苦命架喇

如果星期六有行山, 及不是行澗的話, 請pm小弟吧!!! 有興趣行山呀, 不過星期日不可以 (只得下午)!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2009-4-19 21:41 發表

今日,迫於無奈,全身唔聽駛,唔休息都唔得
星期六,首先要小弟短週,再加上有朋友約行,才會成行,等我編排下先!

oh... ching保重保重. 有健康才有得玩呀!!! 有時候病也是好的, 只有這樣自己才捨得停下來, 休息.

無所謂啦, 時間合適才pm我吧!!! 多休息, 早日康復吧!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2009-4-29 19:27 發表

尋日d風,早幾年,我會落海玩滑浪風帆
但係無玩好耐,技術已經生疏,未必玩到lu

我就應該玩唔到lu, n年前都有玩過風帆仔的 (topper, otter現在可能已不用這些船種了), 什麼rig船, 繩結, 口訣已唔係很記得了

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2009-6-7 22:16 發表

cfchan 師兄,小弟會黎向您取經,打擾哂  

小弟都很有可能會到的 , 請多多指教!!!

今天4.30pm到, 勁多人, 游了2,3個後有點想走人, 好彩得個想字, 繼續... 臨清場半個小時便慢慢少人了. 都係荔枝角好游啲

升級   0%

該用戶從未簽到

卓卓都去, 好呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-6-10 22:08 發表

因為趕住走, 無咩時間, 所以同 cfchan、卓卓 ching 交流一下 ti 技術, 不過都見到你同一對小寶貝、nc ctse游水...

下一次多啲時間, 再同你地游過!

下次要再同rockiec ching游過, 跑過

13兄指點迷津, 會提醒自己去改善...
lulu姐及靚女帶給我地歡樂!!!
街坊卓卓陪我行路返屋企, 有傾有講很快便到了!!! 不過, 唔知佢要再行多幾耐才返到屋企??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2009-6-10 23:01 發表

rockiec 師兄,好高興認識您呀.

小弟今晚"自殺式"游水吸引到救生員震場,真係唔好意思 .

卓卓吸引力大

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-7-21 23:01 發表
明晚有冇人落摩士游水, 我想潛吓水, 冇我就返入屯門游.

唔好游啦, 一起去斧山慢跑吧

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-7-21 23:14 發表

昨晚做左4組體能, 預算明天會肌肉酸痛, 游水可以鬆吓嘛!

唔係今晚已酸痛了嗎??