香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2009.5.30 (星期六) 足球活動

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

日期:5月30日(星期六)
時間:8:00-9:30am
地點:馬鞍山遊樂場 - 人造草標準足球場

球員名單:
1.  大圍
2.  瘋瘋
3.  慢子

4.  細明哥
5.  李奧
6.  stanwong
7.  TNT
8.  peter6565652003
9.
10.

**報名請利用人工智能系統**
**睇下有幾多人報名,再決定使唔使搵外援啦**

+1 0
上一篇︰水陸兩項鐵人聯賽 - 比賽2 (取消)下一篇︰2009.10.1 國慶長跑 10公里比賽

升級   0%

該用戶從未簽到

Stan 兄, 保重!  希望你好好休養, 好番先再踢過!

瘋兄&peter兄, 你兩位冇乜大礙嗎? 都希望你地快d好番!

升級   0%

該用戶從未簽到

長跑網隊好波,繼續保持不敗之身!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-6-1 11:06 發表

唔該各位安慰.
最後一球我好大責任, 如果唔係跑唔到, 以自己身手應該可以救到." />" />
小弟為左應付黃昏賽同中興盃兩大賽事, 決定暫時小休, 過後唔該予埋小弟.
有空都會過來同大家打打氣的." />" />

原來瘋狂兄都傷埋......要好好休養啦

升級   97%

該用戶從未簽到

瘋兄,支持你的決定,期待你的復出
stan兄,身體要緊,請好好保重及多點休息,祝早日康復...

升級   0%

該用戶從未簽到

Oh Stan,
Take care and hope you will get well soon.

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 細明哥 於 2009-5-30 14:57 發表
    今日都踢得好好玩~

瘋兄同stan兄變傷兵~要好好保重啦~
    小弟傷勢比想象中嚴重,睇跌打敷左兩日藥都冇乜好轉,由於我條頸骨以前開過刀,唔知會唔會觸傷舊患

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 superimac 於 2009-5-31 16:28 發表
    其實係小弟唔好意思就真。。。又再一次放飛機
    各位 ching 更衣之時我趕才到,已見到細明哥在門外等候,但已沒勇氣上前打招呼了。。。
    (細明哥應該會見到我飄過 ==")

14/6 我想過多幾日先決定,因 ...

哈哈....如果14/6你來到,一定唔會唔知醒...放心~

升級   29.67%

該用戶從未簽到

其實係小弟唔好意思就真。。。又再一次放飛機
    各位 ching 更衣之時我趕才到,已見到細明哥在門外等候,但已沒勇氣上前打招呼了。。。
    (細明哥應該會見到我飄過 ==")

14/6 我想過多幾日先決定,因唔想再失約~

升級   0%

該用戶從未簽到

calling imac兄:
    今朝真係唔好意思,諗唔到你真係會趕過來,要你仲車錢仲要白行一次....sorry~
    14/6場波我地仲未夠人架...你兩兄弟來唔來到呢,如果有你兩兄弟我地會踢得輕鬆D~

升級   66.4%

該用戶從未簽到

今日都踢得好好玩~

瘋兄同stan兄變傷兵~要好好保重啦~

升級   48.67%

該用戶從未簽到

原帖由 peter6565652003 於 2009-5-30 12:24 發表
    於最後補時階段被對方球員門前掃入追成2:2完場
    全錯在我於後防被對方搶去足球引致失波,
    由贏變和小弟責無旁贷,乃今仗的和波罪人,
    請各位隊友唔驶客氣,盡情炳我啦.....sorry...

peter兄唔需要咁自責, 踢波一定偶有犯錯架喇
    連世界級後衛里奧費甸南都走漏美斯比佢頂入啦
    最緊要大家都踢得過癮
    今日又唔夠人又有傷兵, 全靠大家一人走多步先不至多失, 好野!!!" />" />

p.s. 瘋兄同stanwong兄勇戰受傷, 要休息多d喇!

升級   0%

該用戶從未簽到

Peter,
    唔好咁講, 有時出下d蝦轆野都幾過引架!

升級   97%

該用戶從未簽到

於最後補時階段被對方球員門前掃入追成2:2完場
    全錯在我於後防被對方搶去足球引致失波,
    由贏變和小弟責無旁贷,乃今仗的和波罪人,
    請各位隊友唔驶客氣,盡情炳我啦.....sorry...

升級   0%

該用戶從未簽到

今日賽果 2:2 握手言和

上半場互有攻守,只係欠缺到肉埋門,0:0半場休息。
    換邊之後對方一個突擊先領前一球,但係綠軍當然唔會氣餒,李奧及後於5分鐘內連轟兩球反超前2:1,當運動場鐘聲響起大家正以為長跑網又一次勝利既時候,於最後補時階段被對方球員門前掃入追成2:2完場。
    今日場波綠軍後防打得非常穏健,係唔輸波既關鍵,下場波大家繼續努力。

升級   0%

該用戶從未簽到

細明哥會帶1個波,有波既朋友帶多個做後備啦,明天見~

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-5-29 18:29 發表

冇波... 邊位會帶" />" />
    我都冇呀...上次星期日場波邊位ching帶波的?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   97%

該用戶從未簽到

A隊) 長跑長友隊(綠色網衫/深色衫)
    1.  大圍
    2.  瘋瘋
    3.  慢子
    4.  細明哥
    5.  李奧
    6.  stanwong
    7.  TNT
    8.  PETER6565652003
    9.  alex
    10. superimac
    11. superimac細佬
    12. 細明哥FD-I (龍門)
    13. peter數字朋友
    14.

B隊)             <-----細明哥請提供隊名 (白衫)
    1. 細明哥FD-A
    2. FD-B
    3. FD-C
    4. FD-D
    5. FD-E
    6. FD-F
    7. FD-G
    8. FD-H (龍門)
    9. FD-J
    10.FD-K
    11.FD-L
    12.