香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ginnywong
打印 上一主題 下一主題

今個星期六(16/5)黃金海岸游水跑步練習

升級   98.8%

該用戶從未簽到

鐵人賽都夠膽偷野, 佢唔驚比人捉倒梗生打死咩??

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-5-13 13:17 發表

Jason 兄, 好厲害呀 山路之王, 我估你响 bike 均速 都接近 35km/hr
我第一 lap 俾你過左 之後影都無埋 , 返到終点你好似打點緊野, 可想而知時间好快 ,
果然 ....2:32:xx 完成,  有機會要 ...

你地就好啦,同李致和合照,可唔可以post上黎睇睇呀?
其實我嗰日sprint落水前都見倒佢,不過之後他實在快得驚人,之後喺我第一圈單車時再比佢嘅第二圈單車爬頭,之後都冇再見倒他了

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-5-15 00:15 發表

綠衣為記.

你地其實約左幾點?我都想睇吓我有冇機會join倒你地

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2009-5-15 10:17 發表

或者星期六, 8點黃金海岸游水+跑步

你玩邊樣呀?兩日都到?

好,既然兩邊都咁好玩,又可以見見各位Ching和Ctse, 我就兩日都join; 不過,我兩日都只可以玩到9點半,因為要趕番過香港嗰邊車d仔女去學野,練唔倒好多,唔好意思 

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2009-5-15 13:02 發表

好,既然兩邊都咁好玩,又可以見見各位Ching和Ctse, 我就兩日都join; 不過,我兩日都只可以玩到9點半,因為要趕番過香港嗰邊車d仔女去學野,練唔倒好多,唔好意思   

其實, 練個半鐘係咪短過頭?? 不如下次我時間鬆預d再join你們吧

升級   98.8%

該用戶從未簽到

今早好開心, 可以跟各位ching和ctse一齊練,可惜我要早走,只練左一round 
不過,我睇番時間,嗰一round應該大概只有800m run + 400m swim + 800m run

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 ChARsoN 於 2009-5-16 11:43 發表
今朝終於游過海灘~
自從識游水後都未落過海灘游水
只係未識游果時抱住個救生圈隨海浪飄盪
係海入面變數大過泳池好多....
成日比水流沖咗去唔知邊道
以及係水面下乜都望唔到
另外 又比d 海水搞到喉嚨痛.. ...

加油呀,charson兄,你地真係跑得好快,我真係追得你地好辛苦   

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-5-16 11:42 發表
今日見到鐵人練水..
ginny 浮動驚人,好似浮係水面跣去咁.
key 蛙式重快過自由式.
jason 游完水跑步都追到我氣咳.
charson 加油啊...

我下次帶埋游鏡落水浮下先,,,

711兄,下次記住帶埋游水鏡呀,游海水真係free好多架 

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2009-5-16 21:51 發表
好開心可以同大家一齊玩, 今日好可惜我腳踭痛唔跑得
下次再有埋cfchan 同louadspeaker就更加好啦
叮叮噹,點解今日唔見你o架, 等我成日周圍望搵你tim

key ching,聽日8點科學園希望又見到你啦

Yes, I'll try my best to come

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2009-5-17 20:58 發表

Key兄d蛙式真係好利害, 比佢放左幾條街

你仲勁啦,到左最後嗰part跑步,話咁快就比你爬番頭,真係想請教吓,點樣可以improve,因為我真係完全跟唔上你地 

呀,之前我搞錯左,我地嗰日練習既距離應該係1600m run + 400m swim + 1600m run,而唔係800m run + 400m swim + 800m run 

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2009-5-18 13:01 發表

唔好話請教, 有興趣星期五交流下

星期五你地會喺邊度練?幾點開始?

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2009-5-18 13:28 發表

19:30  係沙田運動場
o果個係我地個鐵人會的練習, 不過而家至6月免費,得其他人都可以唻玩下

太好了,I'll try my best to join, many thanks !!

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 ChARsoN 於 2009-5-22 19:38 發表
明天仲玩唔玩呀?

明早要番公司,下次再約吖