香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

網友約跑 - 逢星期三晚 - 將軍澳上斜訓練

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-7-16 13:39 發表

" />" /> 唔該車仔~下星期上斜如果有特備節目 + 我走得甩的話, 會再上去影相!

小心安全

升級   0%

該用戶從未簽到

嘻嘻,今次宣傳部擺呀kin上檯

升級   0%

該用戶從未簽到

呀kin辛苦你了!

升級   0%

該用戶從未簽到

唔該晒bolo!!後記好精彩! ! ( 嘻嘻以後唔駛我寫,真係好   )

升級   0%

該用戶從未簽到

http://hk.myblog.yahoo.com/carefree-group
bolo 寫既後記已經被上載到逍遙跑個blog,歡迎大家參觀。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-7-18 13:23 發表
bolo ching好犀利呀! 車仔唔洗擔心無人寫後記啦! 多謝bolo ching!!!!!!!!!!!

如果bolo唔得閒黎唔到跑呢 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 e.c. 於 2009-7-19 00:41 發表
真係勁呀BOLO 師兄
繪形繪聲呀!
謝謝報導!

emma 好耐冇見你喇 見到bolo既後記係咪好心動呢 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-7-19 21:43 發表
車仔~~~~~~~唔好意思呀! 我幫你出左7.22 報名list,你睇下有無資料要更改呀!

thx 秘書 wing 姐!我出唔到上面個 post,你幫我加我個名丫 ~~
仲有加番句約跑詳情請留意 #1 , #2 的字句丫 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

迪迪仔,我報名先ga

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝秘書

升級   0%

該用戶從未簽到

to 迪迪仔:我私底下俾你早4分59秒出發丫 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

我而家膝頭同埋大腿四頭肌有d痛,如果聽日沒事就會照衝,否則 ... 會在澳景附近慢慢慢 jog

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-22 11:13 發表

我今晚唔做飛機王喇

我在邊腳腕都痛緊, 如果你"真係"慢jog既話, 可唔可以坐你車呀?~

我琴晚跑步係 8min/K wo ...... 我驚唔係個個都坐到呢架車 ......

升級   0%

該用戶從未簽到

生日快樂呀 batbat ~~
另外大家,我今次慢慢jog上斜,有邊個想搭我架車就帶定錢等陣俾啦嘿嘿 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 -R- 於 2009-7-23 00:05 發表

唔怪得之第二轉追唔到你啦, 咁鬼快 hgjD115" />" />hj

唔怪得之唔肯坐我架9min/K既車啦 ~~ 原來跑得咁快 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

7.29衝斜

wing嬸一出,誰與爭鋒!
為了穩坐 O Queen of the Road 的寶座,
她閉關苦練,現終練成身輕如燕的上斜神功!
但原來辛酸的背後,她卻只為了一碗鮑魚通 ??

另一邊廂,群雄並起。
馬師兄的 PB 7'05 已看似牢不可破,卻又暗藏危機,
究竟各方來的高手能否超越他的紀錄 ? 是誰 ?

同場加映:
提督 gary 托住兩罐石油氣上斜;
finewong 食住花生衝斜!

有咁多精彩環節同場上演,機會難得,大家切勿錯失良機!多謝支持 ~~

報名詳情:使用人工智能報名 [ reply 時先 copy 名單,再加上自己名字 ]

[url=https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5205&extra=page%3D1&page=1]約跑詳情請留意page 1 #1 , #2[/url]

29/7 參加名單:

1. chairman

2.
3.
4.
5.
6.
7.

O King of the Road最新紀錄: [url=http://spreadsheets.google.com/pub?key=r-9BwSObSbX4rSZpVqL4r0Q&single=true&gid=0&output=html]http://spreadsheets.google.com/pub?key=r-9BwSObSbX4rSZpVqL4r0Q&single=true&gid=0&output=html[/url]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-7-29 08:28 發表
推介先,莊師兄出歐洲各地跑馬拉松體驗既書,請去技持啦。

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5695&extra=&page=1

買左 ~~ 好好睇 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

交功課時間 ~~~

1st round:8 ' 36 ( PB )
2nd round:9 ' 22 ( 一開始已經爆左 ... )

同大家透露下,原來 desmond ( wty16 ) 係快馬一名 ~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

charles 得閒就黎玩玩啦 ~~