香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

網友約跑 - 逢星期三晚 - 將軍澳上斜訓練

關閉 [複製鏈接]

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-8-27 10:28 發表
琴晚好高興認識幾位TKO跑手:
auntie + uncle (拍拖跑步好sweet)
Jonathan (加油呀)
tomde (跑均速仲快過我衝圈....好強呀,北馬努力)

仲有好耐冇見既活活同山比,活活聽晚都玩使成個program好勁,山比狀態就好 ...

真係失禮晒...

升級   20.75%

該用戶從未簽到

9.02(農曆七月十四)衝斜

今期由將軍澳之花---活活師姐暫代女校長一職,請大家多多支持

報名詳情:使用人工智能報名 [ reply 時先 copy 名單,再加上自己名字 ]

約跑詳情請留意page 1 #1 , #2

2/9 (農曆七月十四)參加名單:

1. Kin (活活做校長.我第一個支持)
2. 山比(前日做完跨步同鴨仔行,對腳修係好酸,但我會盡力的)
3.
4.
5.
6.
7.
8.

飛機王:
1. Wing (夜間身份: 學生 )
2. Jonathan(今次真係黎唔到啦)
3. JC (夜間身份: 一隻要開OT既騾仔)
4. Ah Li (我都想支持呀   不過跑跛了(養傷).

O King of the Road最新紀錄: http://spreadsheets.google.com/p ... d=0&output=html

升級   20.75%

該用戶從未簽到

我聽日會去斧山~~下周見~~

升級   20.75%

該用戶從未簽到

我都唔記得昨日無得借locker tim...

不過昨日我去左巴富街跑...近屋企d