香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

網友約跑 - 逢星期三晚 - 將軍澳上斜訓練

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-6-25 00:45 發表

都話等你同快活龍改左名先咯....... 你有冇聽書架?? " />" />

我SET左個表改唔到名o架啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

DatePB03-Jun-0910-Jun-0917-Jun-0924-Jun-09
參加名單 1st衝斜時間2nd衝斜時間1st衝斜時間2nd衝斜時間1st衝斜時間2nd衝斜時間1st衝斜時間2nd衝斜時間
火仔8'079'129'31------8'478'508'078'19
-R-8'22      8'228'29
runner_2568'409'208'40------------8'478'48
chairman8'529'128'529'229'288'529'04------
batbat8'5810'169'379'599'299'398'58------
bolo9'1610'019'4510'099'4810'049'259'169'25
Harry9'4111'0110'4910'1910'4210'039'41  
筷子JC9'46------------nil10'109'469'57
uncle9'47------------14'459'47  
活活10'3010'4210'5410'3011'2710'3510'40  
迪迪仔11'1111'1111'2011'1511'2311'5411'21------
Wing11'1411'2311'14------------------
駿駿駿11'4211'42nil------------------
山比12'3013'14nil12'3013'2313'57nil13'0613'28
sealion12'4812'5512'48------------------
catcat12'5113'15nil------12'5112'51------
jonathanmok13'00      13'0013'23
阿mo13'30------------13'30nil  
auntie14'40------------14'4514'40  
steven ------------未有資料nil  

活活,哈利,uncle & auntie , 阿Lee ching, 阿mo ~交功課啊!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-6-25 00:58 發表

咁唔該晒你囉,  [TKO暴風雙嬌~601]  ctse " />" />

個名太長啦~T1算啦

升級   0%

該用戶從未簽到

我睏啦~~~~~~~大家有興趣的話明早5:45am寶翠出發晨跑啦 ! 各位晚安~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-6-25 01:03 發表

睬你都傻

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-6-25 01:04 發表
Wing嬸......
batbat既pb應該係8'58呀,
另外, 火兄個pb會唔會轉吓色好睇D呢??

係woo~我改左上面個post啦~唔該晒筷子!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-6-25 01:10 發表
wing 姐,我強烈要求你做澳景路上斜訓練既秘書!得唔得呀 ~~ ?  

[ 補番秘書既工作先,就係打番d資料囉 ]

我跑左1次都可以做秘書??? 不如我做澳景上斜嬸嬸啦 , 幫你update下record + 摧交功課

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-6-25 01:14 發表

咁我讚成wing姐做啦

牆頭火!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2009-6-25 01:27 發表
用Google doc 係咪好o的? 跑多幾次個表就爆啦...

多謝哈利師兄好介紹! 等我即時整番個update下大家先~

原帖由 哈利330 於 2009-6-25 01:29 發表
收到,第一次10'00",第二次10'06"。

麻煩晒~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2009-6-25 01:32 發表
嘩,瞓得4個幾鐘仲要跑,Wing 姐真係鐵人!

其實我都好眼睏...所以今朝慢跑7K算嚕

原帖由 jc8866 於 2009-6-25 08:06 發表

重要吾駛食...... 哩吓先犀利~

我跑完先番公司吃o麻~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-6-25 08:15 發表
恭喜JC pb sub 10,仲跑到兩轉 tim,好野。

Cat姐~你幾時上完堂可以番o黎跑上斜+逍遙跑呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 angkso 於 2009-6-25 08:55 發表
uncle & auntie
第一轉: 14:52
第二轉: 14:43

差過上次

唔該晒uncle auntie! 仲有大把機會PB o架o麻~

升級   0%

該用戶從未簽到

DatePB03-Jun-0910-Jun-0917-Jun-0924-Jun-09
參加名單1st衝斜時間2nd衝斜時間1st衝斜時間2nd衝斜時間1st衝斜時間2nd衝斜時間1st衝斜時間2nd衝斜時間
火仔8'079'129'31------8'478'508'078'19
-R-8'22------------------8'228'29
runner_2568'409'208'40------------8'478'48
chairman8'529'128'529'229'288'529'04------
batbat8'5810'169'379'599'299'398'58------
bolo9'1610'019'4510'099'4810'049'259'169'25
Harry9'4111'0110'4910'1910'4210'039'4110'0010'06
筷子JC9'46------------nil10'109'469'57
uncle9'47------------14'459'4714'5214'43
活活10'3010'4210'5410'3011'2710'3510'40
迪迪仔11'1111'1111'2011'1511'2311'5411'21------
Wing11'1411'2311'14------------------
駿駿駿11'4211'42nil------------------
山比12'3013'14nil12'3013'2313'57nil13'0613'28
sealion12'4812'5512'48------------------
catcat12'5113'15nil------12'5112'51------
jonathanmok13'00------------------13'0013'23
阿mo13'30------------13'30nil
auntie14'40------------14'4514'4014'5214'43
steven ------------未有資料nil

麻煩大家試下睇唔睇到google doc => http://spreadsheets.google.com/pub?key=r-9BwSObSbX4rSZpVqL4r0Q&single=true&gid=0&output=html

活活, 阿LEE ching, 阿Mo~記得交功課喎

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-6-25 09:31 發表
陸嬸
你已經幫我起左好多個朵啦,我真係用唔哂ga~

儲起佢先啦~總有機會用架O麻

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2009-6-25 09:10 發表
你地真係好大彭人。咁都比我撞到你地

昌CHING唔黎跑上斜訓練??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-6-25 09:54 發表

601 ctse: 睇到呀.....好定好清楚,大家努力呀!

唔該晒大圍ching~搵日時間o岩都o黎練下啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-6-25 10:59 發表
唔該晒秘書Wing嬸 ^^

原帖由 =chairman= 於 2009-6-25 11:42 發表

唔該晒 wing 姐你幫手做秘書 ar ~~ 個 record 整得好好 ~~! 其他人記住快d交功課呀 ~~~

我會將 record 個 link 放去第一個 post,歡迎大家得閒就睇睇 ~~

筷子~+車亞文,唔洗客氣 ,個table第1次訓練時我已經整左o架啦~每次update之o麻!麻煩車ching放o向第1個page俾大家睇啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-6-25 11:53 發表
你地甘鬼快交功課架~~~
第一轉 : 10:50   ( 遲大到自己jog上. 無壓力跑hea 左)
第二轉 : 10:28 pb

第二轉好在多得 256 係終點大聲叫我 提腿爆埋佢 . 先可以pb 快多2秒( 2秒對我來說己好好) . hg ...

原帖由 kuk11840 於 2009-6-25 11:46 發表
我係kuk11840 Ah Li  我昨日跑澳景路上斜 (1) 09.20   (2) 09.35秒  交功課.

唔該晒Ah Li ching+活活~  祝下次上斜PB呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2009-6-25 11:55 發表
仲有大熱天時著長boot,Wing 姐其實係咪機械人?
原帖由 =chairman= 於 2009-6-25 11:57 發表

鋼之煉金術師 ?
原帖由 快活人 於 2009-6-25 12:09 發表

FASHION .FASHION , FASHION ,
陸嬸好有時代感 ~~~~

水靴唔趁落雨天著...唔通放o向屋企發霉咩!都係活活有sense