香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

網友約跑 - 逢星期三晚 - 將軍澳上斜訓練

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wadee 於 2009-7-11 22:16 發表

通知埋我
如果就到時間ge話我都想去

咦 ? 好野 ~~ wadee 參加 wo ~~ 火仔既 record 有難了!

升級   0%

該用戶從未簽到

15/7 參加名單

神秘的 7.15 晚上,多位高手覬覦著 King of the Road 的寶座。他們能否聯手將火仔拉下馬呢 ? 請拭目以待!

報名詳情:使用人工智能報名 [ reply 時先 copy 名單,再加上自己名字 ]

15/7 參加名單:

1. chairman (咁精彩都唔去睇就真係走寶)
2.
3.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wadee 於 2009-7-11 23:39 發表

車主席
咩咁睇得起我呀
火將軍佢'模打'腳黎ga
我可以望到佢尾燈偷笑la" />" />" />" />" />

因為我知道 wadee 你有練開大長甘,所以澳景路一定難唔到你 ~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 橙色馬騮Meet 於 2009-7-13 15:46 發表

你好呀 jc 師兄....

你真係好人的...

其實,我唔係好識跑步架....

而家仲努力學習緊...

有機會見面,真係要交流下心得啦..

咁係唔係入去以上呢個帖,傾計就得架啦?

歡迎 ching / ctse ~~~ 得閒可以入去吹吹水架,或者可以同我地一齊慢 jog 下都得 ~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-13 16:25 發表

邪神,你唔好扮新手好

哈哈!多謝火仔!

升級   0%

該用戶從未簽到

15/7 參加名單

神秘的 7.15 晚上,多位高手覬覦著 King of the Road 的寶座。他們能否聯手將火仔拉下馬呢 ? 請拭目以待!

報名詳情:使用人工智能報名 [ reply 時先 copy 名單,再加上自己名字 ]

15/7 參加名單:

2. wadee (報定名先,如果果日可以早收工ge話一定到)
3. gary1027 (盡量黎,但不能特訓,因為太晚)
4. jc (工作時間可能有變.... 會盡量黎)
5. AH LI ( 我都參加唔好走寶 )
6. mill (如果到時唔係太夜都會黎特訓)
7. cfchan (jc兄唔好玩喇,只跑唔特訓)
8. Alex (應該離到,但不能特訓, 因為太晚)
9. 火仔 (淆底中...死頂)
10. Wing嬸 (齋特訓+順便收集上斜時間 )
11. 256 (本人係火將軍之護衛,必定全力保護將軍順利登基)
12. bolo
13. paulsiu (但不能特訓,因為太晚)
14.
15.

最新紀錄: http://spreadsheets.google.com/pub?key=r-9BwSObSbX4rSZpVqL4r0Q&single=true&gid=0&output=html

你地寫寫下漏左呀 paul 個名 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 1419# 的帖子

歡迎師兄 ~!  師兄有很多跑馬拉松的經驗呢 ~~

我都不知道搭什麼車來將軍澳最方便呀,有沒有人知道應該搭咩車呀 thx ~~~  

升級   0%

該用戶從未簽到

15/7 參加名單

15/7 參加名單:

2. wadee (報定名先,如果果日可以早收工ge話一定到)
11. 256 (本人係火將軍之護衛,必定全力保護將軍順利登基)
12. bolo
14. 迪迪仔
15. jogging_cat (太夜,不特訓)
16. TOM (報左名先,盡趕黎!)
17. emma (我又報左名先,盡趕黎!)
18. tkwun (有大戰睇新人都報左名先,應該都唔特訓啦)
19.txma
20.
21.
22.
23.
24.
25.

額滿即止

最新紀錄: http://spreadsheets.google.com/pub?key=r-9BwSObSbX4rSZpVqL4r0Q&single=true&gid=0&output=html

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 1422# 的帖子

叫佢地快d報名啦咁 ~~ 蘇州過後冇艇搭

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-7-14 13:42 發表
車仔 , 當日跑上去 後 慢JOG 落LA.
7:45 分要準時出發
遲到者自行 去澳景路 .好吾好
甘未吾會太 晏食飯LAW ~~~~

okay

升級   0%

該用戶從未簽到

jeff,你可唔可以幫手解答前頁 txma ching 既問題呀 ~~~ thx ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-7-14 13:47 發表

jc 遲到吾更要 . 最更要來者~~~
到昤未學john 甘 遲到自己跑上去law.... " />" />

不過今次有好多新人 ~~~ 如果遲黎要搵人帶路

升級   0%

該用戶從未簽到

15/7 參加名單

15/7 參加名單:

12. bolo
14. 迪迪仔
18. tkwun (有大戰睇新人都報左名先,應該都唔特訓啦)
19. txma (請問有無ching ctse可以o向將軍澳港鐵站帶路去運動場?)
20. 活活 ( 好累 只跑一次 )
21.
22.
23. batbat (留位)
24. 海虎 (留位)
25. -R- (留位)

額滿即止

升級   0%

該用戶從未簽到

15/7 參加名單

神秘的 7.15 晚上,多位高手覬覦著 O King of the Road 的寶座。他們能否聯手將火仔拉下馬呢 ? 請拭目以待!

15/7 參加名單:

12. bolo
14. 迪迪仔
19. txma (請問有無ching ctse可以o向將軍澳港鐵站帶路去運動場?)
20. 活活 ( 好累 只跑一次 )
21. -R- (火仔,256 ching 同咁多勁人都黎, 幾大都要到)
22. pptang [新人報名(觀戰)!?]
23.
24. 海虎 (留位)
25. batbat (留位)

額滿即止

後備名單:(上面滿晒報名請在此繼續,謝)

1.
2.
3.
4.
5.

O King of the Road最新紀錄: http://spreadsheets.google.com/pub?key=r-9BwSObSbX4rSZpVqL4r0Q&single=true&gid=0&output=html

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-7-14 15:26 發表

車仔~我搬自己個名落去好唔好呀? 因為我齋特訓唔跑

額滿先丫 ~~ 唔該晒

升級   0%

該用戶從未簽到

當晚我想搵幾個有跑開上斜既幫手做帶領+同新人吹水既工作 ~~ 有冇人想幫幫手 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

留意

為令是次網友約跑運作順暢,故有以下安排,請大家留意:

1. 準時7:45pm在運動場起步,逾時不候。有困難者可致電已(將)到達運動場的 ching ctse,並需自行跑到澳景路入口跟大隊會合。

2. 大家在運動場做熱身時需要諗定跑完之後食唔食晚飯,這方便大家數定人數。

3. 衝完兩次斜之後盡快jog回運動場沖身,沖身後我們會於運動場外閘口等一齊去食晚飯。

升級   0%

該用戶從未簽到

15/7 參加名單

神秘的 7.15 晚上,多位高手覬覦著 O King of the Road 的寶座。他們能否聯手將火仔拉下馬呢 ? 請拭目以待!

15/7 參加名單:

4. AH LI ( 我都參加唔好走寶 )
5. mill (如果到時唔係太夜都會黎特訓)
6. cfchan (jc兄唔好玩喇,只跑唔特訓)
7. Alex (應該離到,但不能特訓, 因為太晚)
8. 火仔 (淆底中...死頂)
9. Wing嬸 (齋特訓+順便收集上斜時間 )
10. bolo
11. paulsiu (但不能特訓,因為太晚)
12. 迪迪仔
13. jogging_cat (太夜,不特訓)
14. TOM (報左名先,盡趕黎!)
15. emma (我又報左名先,盡趕黎!)
16. tkwun (有大戰睇新人都報左名先,應該都唔特訓啦)
17. txma (請問有無ching ctse可以o向將軍澳港鐵站帶路去運動場?)
18. 活活 ( 好累 只跑一次 )
19. -R- (火仔,256 ching 同咁多勁人都黎, 幾大都要到)
20. pptang [新人報名(觀戰)!?]
21. 山比(咁熱鬧,點少得我~~~跑一次)
22.  sealion
23. 海虎 (waynekkw到)
24. batbat
25. 阿mo

額滿即止

後備名單:(上面滿晒報名請在此繼續,謝)

1.
2.
3.
4.
5.

無緣觀戰團員名單:
1. runner_256 (本人256因當晚八時有要事,不能出席.....抱歉!但本人會係下午5時自行跑兩轉7點番去運動場搵大家.....到時我會向車會長報告時間.(請問有無人,有興趣下午能夠陪我跑?)
2. jc (工作時間可能有變.... 會盡量黎)

O King of the Road最新紀錄: http://spreadsheets.google.com/pub?key=r-9BwSObSbX4rSZpVqL4r0Q&single=true&gid=0&output=html

為令是次網友約跑運作順暢,故有以下安排,請大家留意:

1. 準時7:45pm在運動場起步,逾時不候。有困難者可致電已(將)到達運動場的 ching ctse,並需自行跑到澳景路入口跟大隊會合。
2. 大家在運動場做熱身時需要諗定跑完之後食唔食晚飯,這方便大家數定人數。
3. 衝完兩次斜之後盡快jog回運動場沖身,沖身後我們會於運動場外閘口等一齊去食晚飯。

升級   0%

該用戶從未簽到

咁多人 ...   我怕明晚應付不來 ...

升級   0%

該用戶從未簽到

留晒俾新join我地的ching了 ~~ 有冇人會經過 tko mtr 可以帶帶路 ?