香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Rover媽
打印 上一主題 下一主題

Rover跑吧!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Rover媽 於 2009-6-19 00:13 發表

Rover媽呢個朵都幾好聽喎...
今日過左精采的一天. 下午飯鐘約左個friend去鄧記. 朝早開會時仲偷偷同佢msn, 勸佢唔好正午跑, 好易中暑, 佢好有鬥心, 勸極唔聽, 見佢盛意拳拳, 就捨命陪君子, 仲買左支水比佢.  ...

rover媽, 很精彩的blog呀, 仲好好笑tim

買了對新鞋仔就跑多啲喇!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Rover媽 於 2009-6-25 01:09 發表
前日HEA跑了4K, 今日放工跑長些少. 最初都好HEA, 因為邊跑邊煲電話粥. 收線後就認真返D, 覺得自己越跑越有, 步大力雄(可能係之前飲左杯咖啡紅豆冰的關係), 即時沾沾自喜, 沿途仲同左好多迎面而來的跑友打招呼, 我第一 ...

咁就好了, 不過, 紅豆冰很肥的啊

慢跑10k對減磅非常好呢!!! rover ctse繼續努力呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Rover媽 於 2009-6-26 00:59 發表

我住青衣的, 家姐住黃金附近, 我一星期都去佢家一兩日架, 去完佢果度就會出荃灣探我老豆老母, 所以會係黃金跑出荃灣. 宜家好似要調去黃大仙呀, 遲D都唔知跑邊好啦...

跑斧山運動場, 個場很靚架

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-6-26 21:37 發表

I see.
妳跑青衣, 斧山, 九龍灣都得, 游水跑步都好方便.
我都鐘意跑青公, 特別係青龍頭荃西果段, 風景好又有上落斜, 好玩!
黃金屯門果段就麻麻地, 明天可能跑出黃金再游水.

叮叮噹, 不如明早拜訪tko運動場+逍遙跑

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-6-26 22:18 發表

星期日歡樂跑, 星期一跑步3K+5K測驗, 明天還是輕鬆一點好, 留力做測驗嘛!

ic, 咁這幾天玩得開心啲喇!!!