香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Rover媽
打印 上一主題 下一主題

Rover跑吧!

升級   0%

該用戶從未簽到

期望師姐有更多分享!

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rovertse 於 2009-6-17 12:36 發表

星期四下午跑, 應該撞唔到啦, 下星期啦 !

今日我又想跑, 會係放工後同返學前的時間跑, 路線如下, 去到大欖再搭962出香港, 7點夾住一身臭汗去上堂,

真勤力..你D同學仔又真係多得你唔少..

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Rover媽 於 2009-8-15 04:17 發表
今晚去了跑, 回來發覺跌左副眼鏡呀, 因為在趕功課中, 沒時間再去多次找, 永別了, 我的眼鏡......" />" />

哈~~我上星期六都係趺左副眼鏡...............其中一塊鏡片,成副眼鏡都要報銷,但就比你好D,仲有副獨眼龍私框架做留念.
師姐仲有冇來鄧記跑?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Rover媽 於 2009-8-15 10:53 發表

好少啦. 因為要做功課, 請左好多日假, 而家都係係青衣老家跑多. 記得幾星期前去過一次, 見到一天班人一齊快跑, 應該有20人呀, 我估是你們, 實在唔知點同你地打招呼, 因為你地實在太快了, 追唔切... 同埋我都好怕 ...

應該是的,每晚通常都有廿幾30個人係度沖,星期四晚佢地真係沖得好快....隊尾果幾個其中有一個就是小弟啦~~
下次有機會來參加網友約跑,再認識你啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Rover媽 於 2010-1-16 11:02 發表
膝傷休息了兩個多月, 終於放監啦 !!! 再跑返3日, 每日脆脆地4k, 覺得自己有返用, 哈哈哈哈...

原來師姐因傷停了一段時間...仲以為你放棄了跑步~~