香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ~偉~
打印 上一主題 下一主題

coxswain 跑步記錄 (順利村)

升級   57.89%

該用戶從未簽到

原帖由 coxswain 於 2009-10-21 13:11 發表
今次係自從上星期三, 將軍澳 Gathering 跑之後第一次跑番
感冒左幾日, 今日個鼻好o左D,唔塞, 所以決定由屋企跑去西貢, 大約11.5K
試過由西貢跑返屋企要 1h 25 mins, 上斜多,
今次入西貢就掉返轉, 落斜多,應該會快 ...

我跟ching路線玩單程去到鄧肇堅運動場,
之後食埋個$23兩餸一湯加凍飲午飯,
再漫遊西貢海傍先出返黎。西貢一日遊,正呀!
不過跑果陣個水樽腰包成日冼黎冼去,chok下chok下,唔係咁舒服,
部mp3好食電成日要換電,整到我要成日停低去整呢樣果樣,好煩!
又唔熟路成日要跑過對面路,又多車要等過馬路。
整體黎講是條很好的路線,令我又多一次唔錯嘅經驗,多謝ching提供。
ching下次點都要入運動場,可以清潔一下,洗走d汗,拉埋筋,補埋水,非常舒暢。

升級   57.89%

該用戶從未簽到

我只係一個超級慢腳黎架咋,ching仲快過我呀,有機會一齊跑啦!

升級   57.89%

該用戶從未簽到

師兄跑去壁屋小心,
山石牆身近鐵絲網果面,
見到有幾舊碎石跌落黎

升級   57.89%

該用戶從未簽到

夜晚跑果段街燈夠唔夠光呀?

升級   57.89%

該用戶從未簽到

原帖由 ~偉~ 於 2010-2-25 01:22 發表
人生第二個比賽,西貢萬宜路 一起身見到落雨,又凍, 死火,有D唔想去,
不過今次係渣打半馬前o既試腳賽,一於去.
大會車直接去到六角亭,唔駛由北潭涌行20分鐘上去.讚!!
因為落雨,又凍,去到見到好多人企左入帳蓬底,
我 ...

你可以打去康文署問分組名次及大會時間,不過總人數都係唔知,分組就有113人。
渣馬加油!

升級   57.89%

該用戶從未簽到

原帖由 ~偉~ 於 2010-3-8 22:05 發表
問左喇 sunshine 兄
人數123 我跑 113
" />" />

點解果個人話俾我聽有113人架...