香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

Way~跑之身心靈日誌

升級   0%

該用戶從未簽到

WayWay師姐~恭喜你開blog大吉! 長跑長有! o黎緊o既628奧跑有好成績 !!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-7-7 22:48 發表
2009年07月07日 (二) Gym

今晚, 真係無諗過做唔到健身教練之要求, 上斜調較到9.5, speed9.8時, 真係跑到呼吸有問題, 對腳跟唔住跑, 第一次頂唔住, 唔理三七二十一襟停咗部機, 個教練O咗咀對住我, 無諗 ...

incline 9.5 speed 9.8....WAYWAY好犀利呀! 比衝斜更辛苦! 不過你要小心唔好整傷呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-7-8 13:59 發表

wingwing,
謝謝關心,
既然我開始咗, 就唔可以再停~
呢個programme 唔係我set的, 係我健身教練set俾我的,

昨晚, 我已經玩唔夠3分鐘, 按"停"咗,
今個星期仲要補返呢一part呀~
諗起都有d驚 ...

WAYWAY要加油呀! 教練set俾你,應該會應付到o既! 不過記得小心唔好整傷呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-7-21 10:41 發表

gary,
我腳力都唔重啦~
我負責攞住個靶時~
有幾個人踢都我退後咗幾步呀~

WAYWAY好犀利呀! 我都學過幾個月泰拳, 不過無得踢靶o既  只係踢沙包,同埋俾人踢腰....!

WAYWAY繼續努力呀!同埋記得爭取時間休息

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-8-12 16:56 發表
2009年08月11日 (二)      Gym

今晚真係好唔開心呀~ 健身教練話無見我2個星期, 雖然firm咗,但條腰粗咗,
體力差咗, 做唔足佢要求, 原本玩level 10, 玩到d姿勢開始變形, 要較番低d去就番, 原本 ...

WAY姐係咪近排工作煩忙所以少左練習呀? 休息夠之後繼續努力呀!見到你咁勤力~我覺得8月自己好懶散添

最重要係運動+休息平衡得到, 同埋開心番D啦~ !!