香港長跑網  - 長跑長友

樓主: WAY_LEUNG
打印 上一主題 下一主題

Way~跑之身心靈日誌

升級   29%

開心
  • 簽到天數: 3 天

Way Ctse,
    我係第一次入黎女子blog, 因為我係唔知原來有分男和女的blog.多多指教!!
    睇過你的進度, 很好,很精彩!
    最近既跑圈時間都好快!!睇到我嚇一跳,我練極都做唔到1'3x"一圈...
    而你個目標仲要係1'20'.....
    前面你地討論緊半馬第一擊,如果係我,就會選D難忘D既路線! 頭威頭勢!
    可選渣打或澳門啦!! (夠經濟又有特色)   

升級   29%

開心

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-7-12 10:39 發表

歡迎tomode ching,
    多謝你的支持,
    多d上來我個blog俾下建議呀~
    其實我都係跑咗唔係好耐, 還有好多跑步上的知識, 要跟其他ching/ ctse好好學習

半馬~ 我暫時未決定跑邊一個呀! 現在先鍛鍊好自己才 ...

如果你係初跑無耐就已經練到咁快,就真係唔簡單啦!!
    講到學習,我也同你一樣要多D跟其他ching/ ctse好好學習呀!!
    (學海無崖,跑無止境!)

升級   29%

開心

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-7-26 13:54 發表
    2009年07月26日 (日)  約跑城門引水道   温度: 29

由和宜和道運動場jog上城門門牌, 再行200m到引水道口,
    去程天陰陰總算跑得舒服, 尾程開始有太陽, 整個人都熱熔了, 尤其是臨尾1500m,
    真係希望快d快d ...

Way ctse,
    加油呀!! 堅持就係勝利!!
    咁既天氣練習,記得飲多D水呀!!