香港長跑網  - 長跑長友

樓主: B
打印 上一主題 下一主題

從腳軟軟恤髮

B

升級   0%

該用戶從未簽到

16/7/09 樂華衝圈 1k 7min 連休

跑之前都覺得隻右腳好緊好 tired, 可能同一連跑0左幾日有關啦~
衝完第一個後原本上想離群 jog 0下算, 不過耀哥叫我跟住大家跑, 但係放鬆 jog, 於是就跟大隊 "衝" 0勒~
去到最尾0個個見隻腳 jog 鬆0左, 就搏晒老命死衝埋佢~
16/07/09Total
13'40"??估計時間
2Rest腳緊無衝
34'14"57Jog
44'27"31Jog
54'37"13Jog
64'43"37Jog
74'50"50Jog
85'06"56Jog
94'48"19Jog
103'18"59臨尾死衝

B

升級   0%

該用戶從未簽到

B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-7-26 13:14 發表
B哥,幾時來一齊操下山?
行山我有興趣呀~ 不過操山就唔敢喇, 驚拖累你地0既進度......
或者搵次較0岩時間做你地0既 "神秘嘉賓" 啦~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-7-27 00:37 發表
最後個個好快woo

因為之前0個 8 組都無跑到, 直到最尾一個當只係跑 1k 黎玩, 梗係快啦~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 鬼影 於 2009-7-27 08:51 發表
X2. 平兄、我都係咁話。

鬼影幾時黎到鄧記記住出聲喎~ 我還翻隻手指比你~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

23/7/09 樂華衝圈 1k 7min 連休

23/07/09Lap 1Lap 2Lap 2.5Total
11'31"751'28"7644"??3'44"??衝線後無按錶
21'27"131'27"0644"223'38"41
31'29"002'13"053'42"05
41'30"501'28"5044"413'43"41
51'31"631'31"6545"333'48"61
61'33"631'32"7345"403'51"76
71'35"871'33"3846"523'55"77
81'33"431'32"9847"183'53"59
93'12"9446"433'59"37
101'30"571'32"3339"833'42"73

B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-7-27 18:04 發表

b 哥哥..你越來越快啦...
勁呀~~`

唉~ 其實係越跑越慢呀...
唔信你睇睇第一頁~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-7-27 23:51 發表

B哥,
你衝圈d時間真係越來越快.....
不過今晚同你跑完之後有少少感覺,你太過保守自己,好似就住就住來跑咁,有時不用跟住別人跑嫁!
你已經進步左好多,嘗試找找自己的步速,keep住順跑啦!加油 ...

其實我好多時跑跑0下都好驚爆, 所以唔敢去盡~
又驚用自己速度時會跑到時快時慢~ 做唔到均速浪費自己體力~
所以成日都想搵個人黎跟...

不過經過 wong sir 訓練班後, 呢方面都有 d 改善了~ 希望日後更好啦~
thank you 你先呀神童~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-7-28 08:55 發表
昨晚 b 哥哥第二次4k均速時間
1. 013301
2. 014131
3. 014170
4. 013905
5. 014066
6. 013927
7. 013902
8. 013796
9. 013753
10. 012917

thank you 你屈老大!!!
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-7-30 00:35 發表
昨晚買左對Idaten, 今晚係鄧記試跑左12k, 感覺良好.  

係咪 "new 威" "開心價" 買呀??

我就仲未買呀, 呢排都忙到死~
聽日樂華衝圈都係繼續要著對垂垂老矣0既 Idaten...
希望佢0既 "轉世" 快 d 買到啦~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-7-30 00:52 發表

唔係.
係元朗"King Wai", "超開心價".
斷碼兼last one, 唔大唔少,正正係我心水款.

咁正!!?? 有冇男裝 idaten 26.5 碼呀??
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-7-31 23:25 發表

今晚出血順利呀?
有咩戰利品?

一定要 thank you 你隔空帶領我呢隻迷途小羔羊搵到 "king wai" 先呀~ 之前我0係0個頭兜0左幾個圈都搵唔到呀

不過可能我去得遲, "超開心價" 0既跑鞋款所餘無幾了~ 0岩我0既味津龍款只得 aero7, 不過無我碼~ 於是0係呢度出唔到血.
跟住翻去 nb 特賣場, 因我唔多熟 nb 跑鞋款, 所以鞋就無買到, 只係買0左幾對蔑就收工了~ 出0左少少血 only~
留翻 d 血去 "new 威" 先得~

B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-8-1 08:19 發表

我早2日至係new威流左一灘血,染好了一對rider12~~慘慘慘色!

如果呢幾日唔經過 new 威, 我就會等拎書0個日順便買~ 正!!
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-8-1 13:48 發表

你想買rider 12?有一對男裝新色剛剛到左,係深藍色的..不過我就買番之前出既慘色,因為已經有對淺粉藍色啦...

當然唔係啦~ 想買 idaten + spacer~
話買話買, 直到已家先等到張 credit card 批, 可以買了 (換迎新禮品)~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

本 blog 名純熟抄0野~ 如有雷同, 實係玩0野~

各位記得多 d 去原裝正版, 多 d 0野睇, 認真好多0既 billy 正 blog - 從口輕輕出發 呀~
https://www.longrun.hk/forum/vie ... &extra=page%3D1
B

升級   0%

該用戶從未簽到

27/7/09 大西北訓練

第一組0既時間係參考神童~
第二組就要 thank you 屈老大幫我計時了~

均速 4K X 2, 15min
27/07/09Lap 1Lap 2Lap 3Lap 4Lap 5Lap 6Lap 7Lap 8
4K1'32"1'391'40"1'40"1'41"1'41"1'41"1'41"
Lap 9Lap 10Total
1'40"1'39"16'34"
Lap 1Lap 2Lap 3Lap 4Lap 5Lap 6Lap 7Lap 8
4K1'33"011'41"311'41"701'39"051'40"661'39"271'39"021'37"96
Lap 9Lap 10Total
1'37"531'29"1716'18"68

B

升級   0%

該用戶從未簽到

30/7/09 樂華衝圈 1k 7min 連休

原本應該衝 10 組 1k 的, 但帶少少病上陣下, 跑完第七組開始覺得有 d 頭暈, 唔敢衝落去了~

30/07/09Lap 1Lap 2Lap 2.5Total
11'37"071'31"8845"583'54"53
21'33"522'12"753'46"27
31'30"951'29"5044"083'44"53
41'24"451'26"3843"843'34"67
51'25"631'27"5643"843'37"03
61'28"881'28"8044"733'42"41
71'28"752'16"923'45"67
8Rest病病地頭暈
9Rest
10Rest

B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-8-4 15:52 發表
喂, 唔多明你個blog名

唔使明~ 根本係隨口 up 當秘笈~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

6/8/09 樂華衝圈練習 800m 6min 連休

今次衝圈係第一次以 spacer 作為戰鞋來衝鋒陷陣, 感覺上比舊戰鞋 idaten 輕0左一截~
所以成績比以前有些少進步呀~
不過耐力方面始終係我0既弱項, 一定要練多 d 長課了...

06/08/09Lap 1Lap 2Total
11'25"381'24"192'49"57
21'21"151'22"522'43"67
31'22"071'23"052'45"12
41'22"311'25"042'47"35
53'17"37休息圈
61'34"761'31"623'06"38休息圈
71'22"621'24"052'46"67
81'25"751'27"622'53"37
91'27"561'27"132'54"69
101'26"571'25"862'52"43
111'44"451'39"473'23"92休息圈
121'23"681'19"182'42"86

B

升級   0%

該用戶從未簽到

9/8/09 跑步機 10k

第二次正式玩跑步機, set 0左 4min 1k 0既速度跑 10k, 又順利比我跑完喎~
當然我都明白呢個時間唔可以同街跑作直接比較0既, 但0個剎那都好開心0架~
叫做首次跑到 sub 40min 嘛~ 哈哈~

(呃0下自己都得呱!!! )