香港長跑網  - 長跑長友

樓主: B
打印 上一主題 下一主題

從腳軟軟恤髮

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜BeeFing哥開張大吉!

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-7-12 23:28 發表
因為衝終點後又唔記得按錶, 估計時間係 43min~
每 k 時間如下:
3'57"88 (比 cyw 帶快0左)
3'56"40 (比 cyw 帶快0左)
4'13"16 (開始跑翻自己速度)
4'16"77
4'24"43 (越來越辛苦, 跑慢0左)
4'21"94
4'22"82
...

BeeFing已經好犀,每次見你都有進步.....唔洗灰心,黎緊比賽一定一場快過一場

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-7-16 00:22 發表
頭先練完 8 式後, 原本諗住跑翻陣, 點知跑跑0下又落雨~ 唉~
因懶得洗鞋0既關係, 即刻鳴金收兵~

先頭北區都落大雨,不過好快就停左,玩左成晚夠晒皮

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-7-16 00:38 發表
呀~ 原來我0既 7.12 黃昏賽大會時間係 42'52"!!! 即係同舊記錄爭 1s!!!
如果我早 d 發力咪好囉~

咁熱....只慢一秒,你已經好勁啦,如果再PB埋只係錦上添花姐

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-8-9 21:11 發表
第二次正式玩跑步機, set 0左 4min 1k 0既速度跑 10k, 又順利比我跑完喎~
當然我都明白呢個時間唔可以同街跑作直接比較0既, 但0個剎那都好開心0架~
叫做首次跑到 sub 40min 嘛~ 哈哈~

(呃0下自己都得呱!!! :lo ...

恭喜B哥sub40先~

升級   0%

該用戶從未簽到

B哥呢場真係跑得好好,sub40'應該好快實現!
不過最緊要keep住操時唔好俾自己傷,加油!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 B 於 2009-8-25 00:06 發表
5k 測試日, 今次跑 19'52"~ 比上次 (25/5) 快0左約 6"~

雖然進步0左, 不過今次跑得幾亂0下, 最快圈速約 1'30"; 最慢的竟然去到 1'5x"!!
呢個老毛病都存在0左好耐喇, 不過呢次特別亂~
首要原因係按錯錶啦, 令自己 ...

1'30".....你真係好離普

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 B 於 2009-11-9 10:36 發表
好開心呀, 第二次參加半馬就跑到 sub 1hr30~
比起 09 渣打半馬足足快0左 16min~
總時間 1:28'27"~
半程  44'00"~
另分段 10k 時間都比 10k 比賽 pb 時間為快,
由原本 42'21" -> 41'32"~

不過更加開心0既係, ...

B哥,你已經成為我偶像,今晚要問你拎簽名