香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: B
打印 上一主題 下一主題

從腳軟軟恤髮

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 B 於 2009-9-3 11:28 發表
呢團高手如雲, 一開始個個都已經踩到三波高速行車~
死跟之下都跟到0下.  
點知到深井左右, 個個熱完身更加開到五, 六波,
我即時被遠遠拋離~ 之後全程都獨自跑~
當晚仲要係 7 月 14.... 你都咪話唔驚~
好彩最後 ...

B哥,你真係好勁呀!我玩完星期一果晚的體能後到現在對腳都未復原,
而你就咁快就可以跑長課,時間仲唔錯,所以你的體能已經很強!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 B 於 2009-9-12 10:28 發表
懶得續次寫, 一次過記晒呢兩個星期0既青公跑步紀錄呀~

荃井來回04/09/09荃灣西鐵站→深井七仔43'21"33深井七仔 →深井嘉頓10'00"36(補給+行)深井嘉頓 →荃灣西鐵站33'00"58全長約 13k總時間= 1:26'22"35荃屯09/09 ...

B哥,
好利害喎!連玩兩日青公,個時間仲好靚添!勁呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

B哥,好好保重身體

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-9-19 09:39 發表
B哥...
老老七七...
有冇想過去快速測試...

我公司..有同事個仔係幼兒園中招...野到個家姐、媽咪都中晒招...而家同事..公司又不敢返..家又唔敢回....

千祈咪去呀!前排開學第二日我個仔連續發左五日高燒(39.4度),
食極藥都未退燒就帶去流感診所做測試,點知見完醫生只係比d退燒感冒藥,
叫我地睇多兩天再有燒先再來過,激死人 !原本冇得做測試!
結果等了一天都未退燒就再去私家診所睇.....現在好番了
所以如果想做測試不如直接去睇急症,反正都係醫院做的。

升級   0%

該用戶從未簽到

B哥,
勁喎!病完冇耐就可以攞獎,真係勁
隻盃好大大大......呀!恭喜晒
係喎!你今日跑咩時間?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-9-27 21:23 發表
各位B記Fns....
我今日終於見到B記除衫呀...." />" />

為左看佢除衫...我設左個局...tum左佢落沙灘沖涼呀...  

嘜你對男人都有興趣咩!B哥除衫有咩好睇呢

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 鬼影 於 2009-9-27 21:27 發表
恭喜恭喜!B 哥發威、獎盃冇走雞

哇哇哇 !33'07"......跑引水道都咁快,真係利害,我開始唔夠你跑喇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-9-27 21:41 發表

你有所不知啦....從來沒有人見過佢著背心嫁...更可況唔著衫啦....
我地一直以為佢全身紋晒獅子老虎嫁...
點知又無喎...只得隻立體白豬仔...

佢著背心或者除衫跑可能仲快過現狀呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 B 於 2009-9-29 21:50 發表

睇平時練習都知大家水準差唔多啦~
我相信你跑0既話都係 33 min 度, 甚或更快呢~

我最近唔知點解狀態跌得好快 ,依一個月跑長課都好似唔夠氣,好快就好攰
我相信要一段時間先可以追返你,等我呀 !(我係講真嫁!)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 B 於 2009-10-2 01:02 發表
因跑0左路0既關係, 時間... 不提也擺了~

B哥,係咪跑得太快關係.....唔見晒d人而迷路呀?不過最後你有冇跑返終點呢

升級   0%

該用戶從未簽到

B哥,
對腳有冇好番一點呀
希望你快d好番晒繼續pb下去....

升級   0%

該用戶從未簽到

B哥,
好番一d未呀 ?渣打果日係洛克道見到你出現真係好開心
未見你出現時,蘭西同高佬都話你傷未必會跑,但預感話我知你一定會出現,
等呀等...結果真係見到你,實在太開心...(其實調轉我係你,我都選擇落場跑)
時間唔重要嫁喇!最緊要喺過程中一關一關地克服,你已經一一做到了。
快d好番一齊再操過啦