香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 大圍新跑手
打印 上一主題 下一主題

毅行者2010-壞人同盟操練、支援聯絡區 (資料更新:Post#1,2)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2009-11-23 12:26 發表
MAY 影的終點相, 留意壞人"2010網衫新穿法"https://www.longrun.hk/forum/images/smilies/onionsmilies2/54bd3bbb.gif

20091121, 0584毅行終點相
http://picasaweb.google.com.tw/maymaymt/

我估你不是專登調轉件衫,係因為你神志不分,已經分不到前後..因為我都試過穿風衣時,分不到內外..最後好彩我智商高,試插口袋,證實是穿錯了...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2010-4-29 10:49 發表

batbat, no problem la!

1/5/2010,
7:30AM 西貢早餐
7:55AM 西貢馬頭巴士94總站
8:00AM 上車.
2L水.

壞人,記得有剩餘物資多....唔好浪費...留下給我們吧~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2010-5-3 10:35 發表
8/5/2010(sat.) 3-8段
路線距離:3-8段 (54公里)
參與:壞人
出發時間:08:30AM
預計完成時間:
預計分段時間:
CP3 北潭坳     > 企嶺下      1:35
CP4 企嶺下     > 基維爾營    2:25
CP5 基維爾營   > 大逋 ...

一見到 CP3既時間..就唔駛再睇落去...已經腳軟兼喘氣啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2010-5-25 12:44 發表

抽唔到點算?
1. 睇吓邉隊大好人又target SUB18 hours, 又肯收容你哋3條騎呢怪, 我梗係轉做十卜啦!

登錄/註冊後可看大圖

2. 如果孤兒冇人要, 唔好強 ...

4. 發皮四乜都唔玩..

登錄/註冊後可看大圖
坐响終點揾D女義工研究吓十卜心得.

登錄/註冊後可看大圖

好吸引~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2010-5-25 15:03 發表

上年玩毅行,閣下有冇見過...好吸引的女義工??

有..終點奶茶女朗...好玩得~~

升級   0%

該用戶從未簽到

差D MISS左馬王兄咁驚險刺激的故事,我往年試過一次雙腳大小腳一齊抽筋..幾乎以為自己會就咁玩完,果種痛法真係好攞命..你今次仲要全身抽..肯定好痛...事後知唔知咩事?因為全身抽畢竟少見..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2010-8-2 12:37 發表

我都唔知仲可以講乜?https://www.longrun.hk/forum/images/smilies/onionsmilies1/1_%20(2).gif 又唔知仲可以做乜?https://www.longrun.hk/forum/images/smilies/onionsmilies1/1_%20(61).gif 仲有乜可以俾你Ù ...

唔好賣可樂...我會幫親你扣肉飯&萬寶路..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2010-8-3 00:18 發表
圍圍, 睇過3PS行山, 有冇得着啟發?

登錄/註冊後可看大圖

~~不要戲水~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2010-9-4 23:49 發表
04/09/2010 雙凹報告
今天天氣不錯, 哀在地滑, 壞人跣咗2野.
對鞋又頂唔佢強橫既腿功, 爆埋, 好在捱到去荃錦凹, 又要出血啦!
馬王又話唔夠訓, 全程開動"罸釣模式" (俾MISS罸企都重可以釣魚果 ...

你打來個時我地已經離開左城門個幾鐘頭啦...搞到我都有D思覺失調..差D以為自己去緊城門..
下次試下荔枝汁..勁甜...可以代替水特..

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜壞人苗圃拎獎...及全場請客....多謝晒...唔好意思...我食左2份餐....太肚餓了