香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

最襟著既Training跑鞋型號係????

升級   30.33%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-7-24 16:19 發表
咦咦~ 我都正準備買多對 training 跑鞋喎~
剩係跑運動場先用~
我重~ 120 lb, 5'6" 高~
如無意外應該會買翻 味精龍 idaten, 唔知大家有無其他更好0既選擇比我呢??

嘩...你高我1cm但肥我成20lb~
idaten我都著過, 不過相對番Aero & Elixir, 我會覺得後兩者會舒適dd~ 跑場跑街都幾舒服~
不過idaten就平dd, 抵玩~

Beefing哥咁輕身, 有跑途~

升級   30.33%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-7-27 00:22 發表

aero 我有對了~ 諗住跑街著0既~
所以先想買 idaten 跑場~

(其實你咪仲輕身~ 更加有跑途啊~ )

我唔要有跑途, 想要的是有$途~
話時話, 我從來都未肥過的~

升級   30.33%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-7-27 14:35 發表

嘩~ 貓師妹真令人羨慕啊~ 我先幾年無乜點做運動, 曾經去到 13x lb~
而且最慘0既係, 只係肥晒0係塊面同個肚度~ 手手腳腳就依然咁瘦, 搞到勁核突~

嘿~ Econ & Beefing哥, 你地兩個唔好羨慕啦, 火柴人都好羨慕~
我要增肥呀, 有肉d睇起來都靚d嘛~

Beefing哥咁勤力練跑, 好快就會肚腩都不見了~