香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: Alfred
打印 上一主題 下一主題

超越挑戰三項鐵人賽 (本網為賽事支持機構, 歡迎大家熱烈報名, 另誠邀拍攝義工)

關閉 [複製鏈接]

升級   41.95%

該用戶從未簽到

多謝咁多位抽空出來幫忙的2公們及攝影師
亦多謝特別跑步過來為各位打氣的跑友們

對我黎講,今次比賽跟往常 的鐵人賽有點不同,因為今次多了一個攤位作聚腳點
跑完可以有位吹吹水,唔駛急急散水!

完成時間1:35左右,吸取上次教訓,今次單車唔敢爆到盡,故跑步仍可維持練習時的速度

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-9-27 20:16 發表

係呀! 我都覺得報名費相當吸引, 之前自己亦沒有留意到有這個賽事,
錯失了今次這個大好機會, 唯有等下次再參加了, 下次有勞rockiec ching叫埋我喇!
唔該晒~

mill姐D蛙式,落場可以殺低一半自由式

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 史波 於 2009-9-28 18:58 發表
多謝各位參加!!

今次活動, 能成功舉行, 非常感謝各位朋友, 義工嘅支持. 亦感謝各參加者的包容, 忍耐.
我們在比賽上未能作出妥善安排, 令到很多人不便, 非常抱歉. 希望下次可以做得更好. (如果再有的話 ...

史波兄,雖然從某工作人員得知,部份的安排未盡完善,但實際比賽上,亦不覺有任何可挑剔的地方,或許你們已作出努力修正了!
從賽事編排、氣氛、攤位安排等來看,這次比賽辦得很成功,讓我過了愉快的一天
期待下年可以繼續舉辦。