香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

想向豆腐鐵人問些新手問題請不要見笑

升級   98.8%

該用戶從未簽到

係呀, 都唔知點解, 一想到就黎有得比賽, 心情就更加興奮, 因為三項除了同人比賽, 其實最主要是同自己比賽; 因為在每次比賽中, 都會嘗試突破自己的成績, 所以那份使命感和滿足感, 是份外不同, 玩過一次你就會愛上

可惜, 我啱啱打羽毛球拉傷了大腿肌, 恐怕對週日嘅比賽都有少少影響   

升級   98.8%

該用戶從未簽到

loud兄, 今日感覺好似好d, 星期日應該冇問題;
你幾多号, 到時會過黎say個hi, 加油呀各位ching & ctse

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 mail2terence 於 2009-8-4 21:24 發表
首次參賽總算完成 比賽...但成績太差了
又發生了些意外...泳鏡斷了無鏡用
但下次再努力吧!keep on training

有時練習時, 我都會試吓唔用未鏡, 等自己適應吓

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-8-4 22:02 發表

我會改遊背泳,

勁呀, loud兄, 精通4式   

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2009-8-4 23:18 發表
d水咁咸, 對眼一定好辛苦
你都幾黑仔, 又好少人好似Loudspeaker咁會帶多副spare
不過我估我會問人借

我好細個就海水, 所以都慣慣地冇未鏡嘅感覺;
泳池都係, 以前衝50m, 100m都費鬼事戴, 因為跳落水好多時都鬆脫

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 mail2terence 於 2009-8-6 09:22 發表
loudspeaker 你真好人!
但我係下水前一刻斷

下次真係咁唔好彩, 我可以借我未鏡比ching你, 事關我係可有可冇的