香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

觀塘有咩outlet?

升級   0%

該用戶從未簽到

以我所知有nike, adi

但係adi個地址就唔知啦,如果有bro知請講. thanks

另外想問仲有冇咩outlet係觀塘係多野睇? 我好日都唔去下觀塘, 咁岩遲幾日會去開,所以想去睇下d outlet

thanks
+1 0
上一篇︰那霸(NAHA)馬拉松 2009 (6-DEC-2009)下一篇︰祝超自然CU生日快樂!!

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 CharlesAF 於 2009-8-5 23:44 發表

Adidas間outlet 款又唔多, 價錢又唔平
不過個間鋪有賣Reebok啲跑衫跑褲

rbk d野好唔好架? Ching

同埋觀塘除左adi,nike 仲有咩平�好睇? 好似好多年前話有好多其他牌子既outlet(不過有傳係假架好多都)

不過我唔知啦 所以先問各位ching/ctse

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 CharlesAF 於 2009-8-6 00:09 發表

據我所知..............我唔知
都係睇價錢啦, 如果價錢平好多而質感上相差好少, 不妨一試
觀塘唔熟路, 我都淨係識個兩間炸
如果有其他鋪頭, 我都想知

唔該晒CHING

你前途無限呀 做運動員都有機會

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-6 00:39 發表
我就係個頭返工的

咁果頭有冇咩好睇呀Ching

除左三間同Tick牌outlet 好似仲有間叫做the 2008 SpoXXX 唔知多唔多野睇啦 

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-6 09:50 發表
個間2008
一般就賣 nb 同 m
主要係賣出面的舊款貨...都有新既
價錢就舊款野不貴...間中幾平...
新款就只係出面一般平既價...即係比原價平...比超特價貴dd
nb就好多...不過就唔係專業跑步款...一般練習款個d...同 ...

咁間2008有冇咩好平既舊款m記跑衫跑褲呀?

舊款都唔緊要,最緊要樣子好 我其實係順路黎架, 唔係專登去
仲有間飛腿,收到. 仲有冇咩好睇呢? 我好日唔黎觀塘,明日就黎一次,所以想知多少少 唔該ching

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-6 15:39 發表
順路就周圍行下
唔好意思...個間係 ...黃家...唔係飛腿

2008...你要去到問下佢有無尺碼
因為佢又唔齊size的

同埋個APM有少少舖既我諗, 不過唔會平啦果d

幾年前好似話有一座大廈裏面有好多層係d倉,不過好多都係a貨扮既, 唔知而家情況係點呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-6 17:34 發表
以剔牌黎計...apm如果有同款的...一定係outlet 平....仲要係平得幾明顯
今日行過...自己跑開個對佢有新貨返
只係二百幾三百...真係好抵
只係自己想買下其他的試下...所以無打算買多對了

tick牌既鞋,唔係幾好喎好似評語, ching你著邊對呀?

話時話,有冇咩跑衫背心跑褲或者短袖跑衫既tick牌賣你今日見到. 因為我係明日去你果頭 thx

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-6 18:03 發表

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3084&page=1#pid86976

你先前都有問開

衫褲我都係穿平野...出口店就算
衫...幾十蚊同渣打送個d
褲...昨晚先買多件七十幾蚊
無乜專登買牌子

原來係咁, 出口店我去開花園街就去睇下啦
渣打,我未參加過呀

七十幾元唔平喎都

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-6 17:34 發表
以剔牌黎計...apm如果有同款的...一定係outlet 平....仲要係平得幾明顯
今日行過...自己跑開個對佢有新貨返
只係二百幾三百...真係好抵
只係自己想買下其他的試下...所以無打算買多對了

今日去過啦,冇乜野睇, thx Ching

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 gogorunner 於 2009-8-10 22:55 發表

花園街出口店,一百元內已經買到 m 記背心和褲!

如果想買正野,真是尋寶,要花時間!

但係d m記背心同褲係A貨呢
咁算唔算正野?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-10 23:17 發表
我在巴士...途經...西營盤...係車上都見到有間街店(出口店)
有美記背心好大個logo 係心口...螢光的
去到堅尼地城...都有...不過就唔係大logo..都係螢光
都係幾十蚊一件

我估我知你話邊間西營盤, 應該係正街附近, 附近有間酒店/有間叫影城既vcd舖,果間商店應該係啡色既(我指佢外面隻色)

堅尼地城真係唔知邊度有喎, 請講講啦. 我都好想知. 唔該

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-11 09:35 發表

西營盤...我見係螢光喎...無理由螢光同啡我分唔到...
堅尼地城...去到山市街...萬寧..對面個間...不過好似唔係美記...因為我唔著背心....太肥...所以無細看

ching,我其實意思係間舖頭係啡色, 果件美記係螢光, 我昨日搭車都經過, 請問你係幾時去呢?

山市街,萬寧對面果間.. 我知啦... 果間冇賣快乾衫架應該

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-11 13:32 發表

山市街...d貨...成日同灣仔..上環出口店類似的...但貴出面少少
只係我就腳所以會行下

山市街一向都有快乾衫...不過唔係背心
因為見你地問開背心...所以便看看

我都係先幾日看到...一星期內既事黎

trt ...

其實上環出口店我只係知道係西港城對面有一間.. 灣仔邊度有我就唔知啦. 山市街萬寧對面,係咪咩Houston果座大厦(唔知個名)果間舖頭? 定係果間叫做Sun & Moon,係間小食舖隔離果間.. 有時間去睇下先,再問你跟住.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-11 14:03 發表
灣仔...夏日城(唔知現在仲係咪咁叫) 對面

唔知邊度添, 話時話堅尼地城果間我有時間去睇下先, 價錢大約係點呀請問

其實西營盤創業裏面有一間有幾件快乾衫賣架,係美記同雞仔a貨

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-12 15:55 發表

大劉開飯...對面...

唔熟果度,都係唔知. 太差啦我

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-12 16:00 發表

應該都係個d咁上下貨....我覺雞仔幾舒服...現在我都有兩件

有人話a貨仲舒服過正貨美記,因為薄d. 居然係咁

我有時間去下你話萬寧對面果間先

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-12 18:05 發表

正貨無咁多錢買...我又唔係買佢牌子既...只係見薄薄地透氣料...幾十蚊價錢所以買
我呢d肥佬穿乜都唔型所以都無理呢d...d錢留左黎買跑...保護下對腳重要d

我咪又係同你一樣, 不過我係得一件背心一條跑褲添

鞋我着斷碼NB咋, 冇錢買美記鞋

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-12 18:05 發表

正貨無咁多錢買...我又唔係買佢牌子既...只係見薄薄地透氣料...幾十蚊價錢所以買
我呢d肥佬穿乜都唔型所以都無理呢d...d錢留左黎買跑...保護下對腳重要d

西環果間出口店我去左睇啦

佢係得jack wolXXXX既背心39元(佢d排氣孔好似同一般既快乾衫有少少唔同),跑褲都係全部39元(又係全部jack WolXXXX)

不過就唔見有短袖, 而且佢既快乾衫真係得好少,而且碼數唔齊

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 gogorunner 於 2009-8-19 23:00 發表

可能同花園街那間一樣取同一批貨!

西環那間價錢可以平 $1 ,其實不是差太遠!

我就未去過花園街, 聽講花園街有美記雞仔, tick牌三間?

但係呢間西環店係得好少既快乾衫褲, 仲要冇美記同雞仔(只得Jack Wxxxx)

雖然美記同雞仔都係A貨, 但係唔理佢係A貨, 個款都ok架喎有d

Jack Wxxx 個款真係麻麻地