香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 大圍新跑手
打印 上一主題 下一主題

2009.12.13 全港第八屆樂善盃

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

升級   100%

慵懶

原帖由 runrun 於 2009-12-11 19:42 發表
    如無意外,我應該會在近終點處影相,大家加油啦!

run run ctse, 亮哥都離陪跑呀! 謝謝你來幫大家影相, 到時見啦~~

升級   100%

慵懶

大家星期日努力........加油丫~~
    我精神上支持你地~~

升級   100%

慵懶

" />" />" />今日終於報左上年樂善背囊之仇了, 雖然時間唔係做得好好, 但已經PB左, 快過上年一小時了.
    我的個人時間係 : 5小時15分,
    特別嗚謝 : 靚仔書童亮哥, 型仔書童比因, 同靚靚Run Run Ctse.

跑完大家一齊食野吹水影合照, 好開心呀!" />" />
    " />" />唯一美中不足的是,今日都幾熱,  跑得比上年辛苦,
    開跑左幾無耐,對腳起晒水pop, 一路帶住個"痛"字跑完全程,
    我的個人時間係 : 5小時15分,
    " />" />亮哥, 根根, 咁好玩, 下年記得參加喇!
    ~~~~ 菲比今日跑得好快呀! 活活狀態也很好呢~ lulu姐都唔差啦!

升級   100%

慵懶

原帖由 大圍新跑手 於 2009-12-13 20:49 發表

靚mill姐:
    快過上年一個鐘勁,服左妳啦~
    如果你再快多10分鐘...我就可以睇到妳衝線啦~

圍圍, 點解朝早同跑完都見你唔倒, 去左邊呀? 跑完又唔同我地食野吹水.
    今年睇唔倒咪下年囉!

升級   100%

慵懶

原帖由 非比 於 2009-12-13 21:20 發表

millmill, 妳唔係起水泡同埋對鞋有問題, 我驚我連妳的車尾燈都見唔到, 我追到斷氣先跟到妳同亮哥
    亮哥岩岩跑完全馬, 仲可以行得咁輕鬆, 勁!
    第一次玩樂善盃, 比想像中要辛苦好多, 原來除 ...

靚比比事實上今日又真係由頭帶到落尾, 這是事實,事實你係得嘅!
    我個書童亮哥一點也不能看少, 佢真係好有貨,
    仲成日叫我唔好停啦快啲跑, 又唔知我腳痛又無力喎! 幾慘呀!
    我今日對腳真係由頭痛到落尾呀! 難忘的一個比賽.

升級   100%

慵懶

原帖由 大圍新跑手 於 2009-12-13 22:03 發表

下次查花士令啦,冇咁易起水泡~

我有查花士令架, 就係無查果個位置起POP, 激死.  

升級   100%

慵懶

CC妹,  我見你都鍾意行山架喎! 下年都離一齊玩啦!

升級   100%

慵懶

原帖由 vivianip 於 2009-12-14 21:25 發表
    mill mill姐姐,

我星期日唔知見到個一個係唔係你呢~ 係washroom排隊時你係我後面, 有兩個c姐~ 不過,唔知我有冇攪錯, 所以我都唔敢亂叫~哈哈
    你好勁呀!我都係第一年玩~ 都行左5個半鐘  不過, 都好開心~因為我都 ...

星期日我又真係同兩個ctse一齊去洗手間掛隊,
    vivian
    你可以去賽事相片-->第八屆樂善盃, 由allanccl ching/ning ching 的相片裡,
    橙色風褸, 掛上#2707果個姐姐就係我喇! 你睇吓果日見倒果個係咪我啦!
    下次唔洗怕醜過來打個招呼ma. 有機會再見啦~~

升級   100%

慵懶

原帖由 vivianip 於 2009-12-15 21:51 發表
    係呢~ 你地行左幾耐呀~~ 知得搵埋你一齊行啦~行行下d朋友已經好快,行晒走~我去到咸田上山先開始meet番佢地~一路上都係自己行~~不過,自己行又覺得幾好feel,因為可以集中精神行~又可以唔講野,齋聽人講野~~都幾得意~:lo ...

我地起步無耐就自己有自己行了, 因為我隻腳起水pop一路痛住行, 行得慢左, 我的個人時間 5:15 完成.
    其實比賽一個人行好架, 可以習中啲, 時間又可以做得快啲 .