香港長跑網  - 長跑長友

樓主: gforce
打印 上一主題 下一主題

科學園踩車interval 8月23日(SUN)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2009-8-17 13:05 發表
時間約8:00開始(可以更早)

Program會係1km慢3km快, 1km慢時會盡量等齊全部人開始
有多d人一齊玩就更容易搵到勾車腳, 歡迎不同程度人參與

每一round都係一個新開始, 跟到幾多得幾多, 甩左下一round reset再來過 ...

我會到 , 玩幾多組度 ?
未咁玩過 , 驚跟唔到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-8-17 18:22 發表

未試過咁玩法,好想試下!
不過之前果日要操山,未操死既話一定會來~hgjD115" />" />hj

一定要到啦 , 試下架新戰 " 車" ,

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2009-8-19 13:48 發表

兩粒鐘內一定完到, 你要幾點走?
其實我再早d都得

Jason 兄,明天是不是 8 點公廁側等?
我會八點到,希望可以跟到一兩圈。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-8-23 16:02 發表
本來無諗過今朝要踩車, 不過見今朝早起,
不如試下踩去創新路睇下點樣練習...

8:06去到, 只係見到一位 ching 响度踩,
但好悠閒, 唔似練習...

去到盡頭掘頭路, 反而見到成排單車、跑鞋...
一個人都無 ? ...

rockiec 兄,下次留個 post, 等我地可以認得你,
一起踩,會好玩 D,
今天 8 點左右我, kopo, jason 兄已經到達公廁側
等出發,你可能去了碼頭側公廁(即餐館哪邊)?
你看到的應該是“力行” 會操車隊等出發,今天都有
40 人左右在操車,好熱呀今天,自己都做不到
預期 8 圈,僅僅做了 6 圈便偷懶去左飲水

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-8-23 18:13 發表

loudspeaker ching,

因為我從來未玩過鐵人, 所以先嚟睇下, 學下嘢...
我今日都係用住阿仔架單車踩嚟, 一啲都唔專業,
肯定跟唔到你地練習。

自從上次水陸兩項取消咗, 又食埋 ...

上次天公不做美,沒法 0拉
我都系玩玩下架詐,一 d 都 5 專業架。
5/9 要返工,所以不能和你們玩返轉,可惜。
我想你可以加入 above-challenge 大會開的
班,他們會有專業教練教,應該會詳細好多,
9.27 見,希望到時我可以有件新戰衣,
大家影大合照。