香港長跑網  - 長跑長友

樓主: wlau
打印 上一主題 下一主題

今年無nike 10k 跑, 定香港既 nike 10k 唔計入nike human race 到?

升級   0%

該用戶從未簽到

Human race 10k, 是用 nike + 自己於指定日期用 nike plus + ipod nano, or nike + band 記錄
當日自己跑 10k 時間, 再 upload 上 nike plus , 上年 2008 8 .31
我郁 upload 左, 仲攞左佢件衫 10k human race T-shirt.
今年好似無收過佢 email , 會搞.
至於 NIKE 10k challenge....係真係去跑 , 你唔須要有 nike plus....
2 廻事,...........無理由唔搞....................
我等左成年...............唔搞?????? 有乜奶油 5 搞??
上年都 5 千人 , 好過買廣告

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 佐治男孩 於 2009-9-2 13:32 發表

用nike plus + 跑,就是可以騙人啦,calibrate 1/2公里成1公里,我都可以跑贏Kenenisa Bekele啦

咁我又無諗過咁樣 , 反正上年差不多你 upload 左都有得攞 ,
無謂呃自己 ,   "要贏人先要贏自己 "

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2009-9-2 12:58 發表

當年有nike 就可能有五千人... 但現在無左nike 個名...
之前係一個朝早就無位, 我覺得現在未必..

無咁多人咪仲好 , 無咁迫人 , 上年太遲起步.......好阻塞.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 佐治男孩 於 2009-9-3 12:26 發表

件衫有什麽特別?爲什麽這麽想要?

因為 Nxke 掛 , 上年件紅色 , 我俾左大人 ,
佢唔係太鍾意 , 分分鐘多塊地布

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-9-3 13:55 發表

佢個質地係DRI-FIT..當地布唔索水,唔好. 我覺得係屋企當睡衣好D

我好想参加 d 賽事係送, 雞翼袖或者係背心 (我見 HKMP 舉辨 d 多數係背心, 好正 )