香港長跑網  - 長跑長友

樓主: oscar
打印 上一主題 下一主題

oscar跑步記錄

升級   82%

該用戶從未簽到

比個 BLOG 站你看看,My Blog
我都有.....『屯元長跑在線』http://hk.myblog.yahoo.com/ie5267hktm/

Peteruno白頭佬

升級   82%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2008-6-4 00:58 發表
白前輩,我個日係過咗百年樹仁牌之後一段路就右上石梯抄小徑,一路過埋個亭先至上到頂再折回向麥十跑去,同你呢條純正屯門徑係唔同的。
前輩指示極之清淅,下次會試跑呢條路,因為上次遠眺像有大雨降 ...

唔好叫前輩,叫我白頭佬吧。我係o個到地膽,留咗唔腳毛,有機會約埋跑吓屯門徑都幾好架。上次你都無去馬。幾時有機會見見面。OK

Peteruno白頭佬

升級   82%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2008-6-5 18:09 發表
這對跑鞋舊年九月買黎操全馬,單計跑青山公路來回都有四次,全馬兩次,還有幾次20K以上的,以及10K以上的都係著呢對鞋練,總之都有成十個月囉,所以我估都有起碼700幾K的里程,鞋面都仲算新,因為都洗過兩三次,但係 ...

喜有此履喜有此履喜有此履喜有此履行

白頭佬

升級   82%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2008-6-22 23:01 發表
19/6  星期四雖然跟唔到會跑,不過為咗見吓各位c兄c姊,都落咗去鄧記一陣,仲跑咗3k,然後即閃hj" />g
1.35    1.38    1.38    1.38    1.39    1.42    1.42    0.49=12.22  再加一個 ...
好有計劃的練習方法,量很足夠。努力吧! 日後必見成績。

白頭佬

升級   82%

該用戶從未簽到

在比賽中,你必定會遇上種種逆境(外來因素或內裡因素),你會怎樣去面對呢?

白頭佬