香港長跑網  - 長跑長友

樓主: oscar
打印 上一主題 下一主題

oscar跑步記錄

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2010-7-22 23:59 發表
7/21  六點屯門黑雨,大到.........六點半細好多,照去鄧記!
      去到擺嘢,嗌「咪」話封場唔開,但見兩位師拉仍然跑緊,就話知佢。 而且當時無乜雨,仲出現條雨後彩虹,遠處斜陽隱照.......
換完衫,出黎 ...

不過都是各有各跑的..辣蕉妹佢就同樂華場內沖..我就去行街街..睇閃電..

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝晒o兄對3PS呢個團隊的慷慨支持~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2010-8-18 02:37 發表
16/8 不經不覺都有成十幾日無做過運動,今晚係星期一約會,但都成七點半先到,換完衫出黎,已經見王師父吹雞集隊訓話,其實都唔知玩乜嘢!只見啲人好快開始跑黎跑去......原來係玩CIRCUIT,心諗︰都好喎 ...

見到你就發現你精神不多好...個樣好似好累吓.....但你岩岩外出叉完電回來喎~~
多謝晒牛肉粒手信~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2010-8-28 02:21 發表
8/25  自從做咗兩次体能後,發現個條有點兒笨重的小車肽已經開始縮小,但係尋晚無聊下磅一磅,發覺体重竟然有70kg,真係重咗幾磅喎!果然人到中年,開始容易發福。
            今個星期除ࡵ ...

執完轉青公,第日再接操山...你都得既啦你~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2010-9-11 02:05 發表
9/10  不覺食蛇又食咗成個星期,上個星期只係跑咗十多k,今個星期除咗星期一個四個快圈同埋熱身cooldown之外,就無跑過啦!今晚本來諗住跑青公,點知十點半行雷閃電又大雨......。惟有改行樓梯啦! ...

原來你走左去操樓梯...6 SET咁多?我一星期都會玩一次..暫時玩4SET..慢慢再加..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2010-12-25 19:46 發表
12/25  今日諗住黎個聖誕歡樂跑,點知下午天色開始驟變,雨蒙蒙又好凍,有啲後悔早上無去跑。自從上星期跑完石崗死亡36k,就覺得成個星期都上唔到力,而且右腳腳脛啲肌肉成日腳酸酸腳漲漲,所以今日都唔 ...

哈~連你都話石崗是死亡之路..我都好似未回夠氣...明日就要再去死多一次....

升級   0%

該用戶從未簽到

O兄,ccm 加油 !!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2011-1-13 11:11 發表
我屋企無遊戲機的.....因為我無興趣打,所以佢地都無得打。電視就個幾兩個月前搬走咗比我阿婆睇,屋企依家係無電視機ge,成為香港罕有家庭,結果係發覺兩個細路個腦正常返晒。相信呢次考試會考得唔錯

我屋企有電視機,但冇電視睇...因為駁落電腦度....只有FB的遊戲畫面...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 MatthewTse 於 2011-1-15 00:02 發表

我仍然 office 工作. Tomorrow 約雙親家人在荃湾西 Lunch 飲茶, 可能上午荃湾西 10:00 ~ 30 海濱出發, 打算 26k大欖附近折返.

Take care!!! 渣馬一起跑!

你跑完時...輪到我跑....下午由屯門出發...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2011-1-18 15:57 發表
2011ccm後記
     叫我作文,唔係唔得,但覺得好煩。但一年先跑得一兩次比賽,唔記底啲難忘嘢就好似有啲損失。求求其其寫啲啦。
多餘嘢唔好講,開跑啦,條路話闊唔闊,窄又唔算窄, ...

快D寫埋佢啦...好吊癮..

升級   0%

該用戶從未簽到

哈哈~我就是這樣的...莫非我係高手..哈哈