香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

有無跑步錶推介?

升級   3.68%

該用戶從未簽到

咁多位師兄師姊,我想買隻錶練間歇跑;我睇左好多篇手錶舊Post都唔知邊隻好,如果以下條件,請問有無好推介呢?

1.有得測Lap (最好可以40個laps或以上)

2.budget(有心跳<$1000,無測心跳<$500

3.唔好太笨重,越輕盈越好

4.唔須要GPS

5.最好個款型d,for男仔用的

同埋我有一個白痴問題,我想問下係唔係心跳錶一定會有心跳帶呢?會唔會有d心跳錶無須心跳帶,直接係你隻手度check心跳?

Thanks~
+1 0
上一篇︰Mizuno Wave Precision 9 低過六折下一篇︰白色跑衫背心越着越黃... 大家有冇咁既情況?

升級   3.68%

該用戶從未簽到

Thanks ar師兄,我都睇過你推介果隻,我住北角,知係地講果間黑店係邊......我果隻純計時casio錶就係果度買既...$225...俾佢昆左...隻錶仲要唔見埋....

你用黎練咩呢?整體而言感覺如何?

升級   3.68%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2009-8-24 22:21 發表

師兄俾人昆 ? " />" />

1.有得測Lap (最好可以40個laps或以上)
有 60 個 lap .

2.budget(有心跳

haha , thanks ar Ching,果度有兩間錶鋪,我係去右面果間......

升級   3.68%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-24 22:35 發表
型...跑得起...就係最型

你講得岩......不過隻錶型d...個人都跑得開心d

升級   3.68%

該用戶從未簽到

原帖由 sycheung 於 2009-8-24 22:44 發表

你講得岩......不過隻錶型d...個人都跑得開心dhgjD115" />" />hj

cool...any comment?

升級   3.68%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-8-24 23:10 發表

casio果隻150有測心跳+lap 功能?

有lap功能,無心跳