香港長跑網  - 長跑長友

樓主: utt
打印 上一主題 下一主題

帶太陽眼鏡跑步

升級   29%

該用戶從未簽到

Ching, 我今日忍唔住買左副radar啦, 係灰鏡, 黑框紅臂+紅nose高托+紅Logo..... 勁貼面.... 正到唔知點形容~~

同你一樣~~$1640~~

另外大出血買左套三項鐵人2xu tri suit, 要黎比賽用~~
http://www.2xu.com/triathlon/mt1000d.html

升級   29%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-9-25 21:25 發表

件tri suit幾型喎!

搵左好耐~~ 一係就顏色唔o岩... 一係就冇我size.... 一係就得後拉鍊, 最後沙田新開鐵人專門店剛到貨, 即撲落去, 終於俾我搵倒o岩哂心水又o岩size~~ 好開心!!

升級   29%

該用戶從未簽到

原帖由 e.c. 於 2009-10-15 14:02 發表

傳說此牌子眼鏡帶住落水都唔會跌, 一分錢一分貨. 而且外形的確好型好靚
不過價錢咁貴, 我都係覺得只可遠觀, 買唔落手

唔止唔起霧氣, 鏡面coating超堅, 我跑成4個鐘無論幾大汗大雨, 鏡面上一d痕跡都冇, 同4個鐘前o岩o岩戴時一樣咁清晰~~

之前貪平果d真係好忟, 一有汗滴左落去, 就痴住滴汗o係鏡面, 之後就朦左一忽. 跑耐左基本上全塊鏡冇一忽係清...... 下下要搵水沖鏡, 沖完用d廁紙抺鏡, 又d油又抺唔清~~~ 人地收得貴, 真係有原因, 唔係搵笨實架~~

升級   29%

該用戶從未簽到

原帖由 佐治男孩 於 2009-10-16 00:38 發表

我的HK$100鏡都無問題啊!如果你現在的鏡會起fog,花幾十蚊買瓶anti-fog噴霧就得啦

係d汗滴左落鏡面d跡先麻煩, 會朦哂~~~ 滴汗就真係冇得避免啦o掛??