香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kito807
打印 上一主題 下一主題

跑、跑、跑

升級   31.95%

該用戶從未簽到

傑ching,

剛看到你的日誌, 渣打全馬如何?  但真的見你很熱衷跑步啊!  我現在也很享受跑步因也見自己不斷進步, 最重要的是跑步可以忘記一切不愉快的事和治療我的病!  

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-4-14 14:52 發表

梗係唔係不停咁游啦, 停左好好好多次, 我學緊水咋, 自由式一個池都未游到
粉嶺你地幾時游叫埋我

有空大家鑽研吓, 以前我有教游水...

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-4-14 15:23 發表

有教游水一定要教我呀

這兩年無教了很久了, 大家分享吓然後你試吓...
游水最重要keep住操, 再續樣續樣改..

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-4-15 12:29 發表

stephen 成日都好忙, 要同佢夾下時間先得喇

要等天氣熱才游啊! 因真的很怕涷啊!

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-4-14 14:51 發表

我覺得ok, 條腰同背一向有事, 第一次俾佢推一推雖然好痛, 不過d 位真係好似移返正咁,
之後去做gym 都發覺好大改善

今晚我可以俾個電話地址你

我條腰同坐骨神經都係啊! 一向都唔多掂....

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-4-15 13:39 發表

有暖水加ma, 我上次同傑仔'堅堅'都係游暖水的.果日仲凍, 好彩我地無凍親. " />" />

記得以前常在麗港城游水, 每次約1 k 左右. 一星期都游三至四次, 很開心也可忘記一切不開心, 自從發生事之後至今有大半年了. 希望解決了一切問題後可以慢慢站起來, 回復返以前開心的我...很開心能遇到Mill姐你, 大家努力加油!   我心有愛, 因有你們的愛和主的愛..

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-6-8 00:11 發表
6月5日
土炮兩鐵練習, 下晝先跑11K, 同媽咪慶祝生日食完飯後,
媽咪要返屋企睇叉燒男大結局, 咁我就拎單車去踩多22K
踩車時發現大腿真係無乜力, 要去做下GYM

6月6日
hea 行鶴藪 至 八仙嶺, 全程用了大約七個小 ...

傑ching, 太客氣了, 我真無甚資格教啊...因我一點都不快...只稍為分享自己從教練處來的一點心得吧